Ehm mowisz ze to twoj pierwszy part? Tak wiec:
MINUSY
- Zaro jakiego kolwiek prologu czy krotkiego przedstawienia swiata w ktorym rozgrywa sie fake. Praktycznie niczego sie nie dowiedzialem a te zeczy powinny byc na poczatku fakeu. Niewiem moze dasz cos w next parcie ale jak narazie nie zbyt mi sie to podoba.
- Glupie i irytujace przedluzanie slow i wtrazow takich jak: "NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE" lub "Tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". Skruc je troche bo wkurzajace jest to troche ;p
- Kolejna osoba ktora widze i tworzy zdania na poziomie pierwszej klasy podstawowki... np. "Avion i medrzec teleportowali sie do lodowej haty
gdzie Xardas byl." Nie mozna bylo zmienic kolejnosci? Poza tym wiekrzosc zdan brzmi glupio bo nie ma w niej interpunkcji...
- Jak narazie fabula wedlug mnie wysiada. Wiec postaraj sie ale jeszcze nic nie wywnioskowywuje z fabula po 1st parcie bo niechce wyciagac pochopnych wnioskow.
- Slabe "efekty". Chodzi mi o to porazeniem energia w tego wodnego maga, jest suxowe...
PLUSY
+ Calkiem ladna sklejka.
+ Ruznorodna roslinnosc, ale postaraj sie jeszcze o dodatki do trawy.
+ Ladne i schludne outy.
Jest jeszcze kilka bledow ale juz nie bede w nie wnikal. Plusow sie narazie nie dopatrzylem. Jak narazie mozesz kontynuowac, to zobaczymy czy poprawiles bledy.

Ocena: 4/10