Temat: Menera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2008, 12:56   #5019
HuraganBlade
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 01 2008

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 194
Skille: 95/92
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Udenix Pokaż post
Huragan po prostu myśli, że pozjadał wszystkie rozumy i porozgryzał nasze umysły niczym jakiś doktor nadzwyczajny z dziedziny psychologii. To, że jesteś tutaj najstarszy nie daje Ci żadnego prawa do uważania siebie za najmądrzejszego.
Wszytkich napewno nie pozjadałem, ale z racji tego że mam dwa razy tyle lat co Ty, napewno jestem dojrzalszy emocjonalnie a moje doświadczenie zyciowe jest dużo wieksze niz Twoje. I jesteś w błędzie Ude to że jestem właśnie starszy od Ciebie daje mi prawo do tego żeby uważać że trafnośc moich osądów jest bardzo wysoka, dlatego że miałem okazje wielokrotnie więcej razy od Ciebie to sprawdzać w rl, właśnie ze względu na mój wiek. Gdyby tak nie było, to wytłumacz mi proszę, po co istniałaby tradycja i norma społeczna określająca tak zwany szacunek do ludzi starszych? Ceni się takich ludzi właśnie za mądrość, która przychodzi wraz z wiekiem a jest ona wypadkową ich własnych doświadczeń życiowych. Mnie stać poprostu na obiektywizm, bo już wiem co to jest. Sam mnie zaczepiałeś wielokrotnie, więc przyjmuj moja krytyke z godnością a nie chowaj się pod nic nie wartymi frazesami. Tu nie chodzi o to czy Ja jestem najmądrzejszy czy nie, tylko o to że Ty starasz się na każdym kroku na siłę wykazać że Ja i inni jesteśmy głupi.

P.S: Według Ciebie wyrażanie własnych poglądów można nazwać wymądrzaniem się? Ja pisze o konkretnych sprawach i o tym co o nich sądze a nie o tym że wszyscy powinni sądzić tak jak Ja.

Ostatnio edytowany przez HuraganBlade - 20-02-2008 o 13:03.
HuraganBlade jest offline   Odpowiedz z Cytatem