@up
Denerwuje mnie po prostu to, że wydaję się wam (Tobie i Raxowi), że mnie znacie, a zapewniam was, że tak nie jest.
Chociażbyś nie wiem jakie doświadczenie życiowe posiadał, nie możesz mówić, że mnie dobrze znasz, wyciągawszy wnioski jedynie z naszych nikogo nie interesujących konwersacji i przytaczając przykłady z, jak mniemam, niemałego doświadczenia życiowego, i porównując je do mojej osoby. Wybacz, ale słuchałem i czytałem słowa wielu starszych i zapewne bardziej doświadczonych od Ciebie osób, z których to można było łatwo wywnioskować, iż każdy człowiek jest inny.
Przykład: Rax twierdzi, że jestem tępy, a na teście gim. miałem 83%, więc mam prawo sądzić, iż jego mniemanie na mój temat jest mylne.
@edit: pod jakimi znowuż frazesami się chowam?
@ja też wygłaszam swoje poglądy, a raczej bronię własną osobowość przed waszymi opacznymi i bezpodstawnymi oskarżeniami, ale spotykam się przez to z jeszcze większą krytyką i kumulacją waszych dyrdymałów i oszczerstw. Idealnym przykładem jest post pewnego "mądrego" człowieka, który znajdziecie dwa posty niżej (#5040).