Temat: Menera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2008, 14:16   #5023
HuraganBlade
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 01 2008

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 194
Skille: 95/92
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vadem Pokaż post
Od takiej kurwy jak ty to nie oczekuje niczego

@rax wez idz rowy kopac smieciu jebany bo kurwa sie pojawiasz i znwou zaczynaja sie klotnie, tak samo jak pan huryGAY bo mi kurwa nie powiecie ze ja zacząłem
Poziom dna intelektualnego oraz sczeniactwa został przez Ciebie osiagnięty, gratuluje. Zapewne obracasz się w towarzystwie kurw i homosekualistów i dlatego Twoje wypowiedzi sa nacechowane tego typu stwierdzeniami. LOL. Kto jest naprawdę ludzkim śmieciem? prędzej ta osoba która takimi epitetami się posługuje, niz osoba w której to kierunku owe obelgi są kierowane. To jest oczywiste przecież, żal mi Ciebie że tego nie dostrzegasz.

@Udenixie: Ja Cie nie oceniam poprzez to że Cie znam, tylko poprzez Twoje zachowanie i odzywki w stosunku do innych. Każdy człowiek jest inny tylko do pewnego stopnia a poszczególne schematy zachowań nabywa się poprzez kontakty z innymi ludźmi właśnie. Zobacz...Ty zdecydowałeś się na rozmowę na pewnym, wysokim kulturalnie poziomie (juz jestes w pewnym schemacie, który okresla kim jesteś naprawde) za to Vade stacza sie po równi pochyłej w dół. Czyż juz nie można właśnie po jego ostaniej wypowiedzi napisać tego samego o nim słowo w słowo co o Czupie?

Myślę że Tobie juz moge spokojnie zaproponowac więcej wyrozumiałości, brak jakichkolwiek uwag pod czyimskolwiek adresem i obopólny szacunek. Nie wyrażaj się o kims publicznie żle, szczególnie nie mając ku temu żadnych racjonalnych podstaw a sam tego w przyszłości nie doświadczysz, weź pod uwage zanim cokolwiek takiego napiszesz że poprostu możesz się mylić. Ta zasada działa Ude w dwie strony, sam tego oczekujesz, więc dlaczego Ty się do tego nie stosujesz? Wyważ poprostu swoje wypowiedzi w przyszłości na czyjs temat, przeciez do cholery korona Ci przez to z głowy nie spadnie. Inaczej zabrzmi jeśli o coś poprostu zapytasz (nie obraźliwie) niz jak przedstawisz to publicznie jako pewnik. Prowadziłem Cie do tego momentu przez ostani miesiąc, celowo powielając Twój styl wypowiedzi i Cie prowokując. Jesli nadal mnie nie rozumiesz, to Ja sie poprostu w tym momencie poddaje.
HuraganBlade jest offline   Odpowiedz z Cytatem