Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2008, 18:13   #722
Graventer
Użytkownik Forum

Graventer's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2007

Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PawlinhoSDZ Pokaż post
A moje zdanie jest takie na temat Mateusza i Harmonii
Po 1: Harmonia jest moim zdaniem największym noob serwerem
Po 2: Po co zakładacie temat o MDW? Żeby mu sie podlizać. Chyba myślicie, że zobaczy te wasze żałosne posty iże da wam itemy... żal
Po 3: MDW nie wbiłby tego lvl'a który ma na serwerze non-pvp. Dlaczego? Ponieważ miałby masowe relogi. Ja nie mówię, że łatwo jest wbić taki lvl na non-pvp bo łatwo nie jest i mam do niego szacunek.
Po 4: Widzę, że wszyscy gracze Harmonii są w nim zakochani. Ja proponujcie załóżcie gildie "Mateusz Dragon Wielki - Pachoły"
Po 5: Dla tych debili co nie wiedzą czemu MDW ma w profilu na tibia.com:
"Visit www.tibiabr.com supported fan site."
Odpowiedź jest bardzo prosta. Ponieważ MDW tzw. reklamuje Brazylijską stronę Tibii, a za to Brazole kupują mu pacca...
Zresztą kilka innych h-lvli reklamuje tą strone np. Seromontis z Hiberny, Tripida z Astery, Cachero z Calmery.
Nic tylko przykro.pl, gratuluję wiedzy o harmonii.
1. Jeśli harmonia jest największym noob-servem to czemu jest tu największy zbiór high-lvli, czemu ferumbras został zabity już 3 razy, raz ghazbaran i drugie w tibi wykonanie POI? A to, że na harmonii są noobki którzy myślą że dostaną itemy to nic nie oznacza, na każdym servie są nooby.
2. To chyba nic dziwnego, że założono temat o graczu z najwyższym lvlem. Gdyby nie było tego tematu to ludzie zakładali by 50 osobnych tematów o nim.
3. Może by wbił, a może by nie wbił. To takie gadanie co by było gdyby. Też mogę powiedzieć, że gdybym grał w tibię parę lat wcześniej to dziś byłbym najlepszy.
4. Wystarczy temat. Poza tym czytając posty jakoś nie widzę by wszyscy go uwielbiali.
5. Gdybyś ty miał szansę dostać pacca za free to byś nie reklamował br?
Graventer jest offline   Odpowiedz z Cytatem