Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ok'rzes
Od botterów wara...
....to nie to że sam botuje ( bo ja jako ja rl czas na ziółko, pigsy... alk i znajomych poświęcam)... ale z rl znam w sumie samych botterów...a graczy bez botów to z reguły flusie siedzący te 10 h dziennie... i niech mają wyskilowane super własnoręcznie robione chary... ale jak patrze na to jaki mają z ludźmi kontakt to szkoda mi ich...
Boli Cię to że Ty się męczysz a w koło botters? To kurwa kup sobie bota i odpuść sobie gorzkie żale... nie będziesz narzekać że masz słabe ocenki w szkółce bo musisz grać.. nie musisz... z BlackD Proxy/Tibabot Ng przy kompie poświęcam max 3 h... 10 min na ustawienie bota i depositera... i 2h i ok 50 min na wieczór gdy przychodze do domu... i mam rl life i mam "dzieciństwo"... albo przynajmniej już te kolejne lata po latach szczenięcych... i nie spędze ich przed komputerem... i nie będę kolejnym super hero który "nie boci i jest fajny/// kto kombinuje ten żyje dzieciaczki/// " 
|
No wreszcie! Już myślałem, że się nie doczekam

. Czekałem na wypowiedź prawdziwego botera z krwi i kości! Powiem tak boterzy zasadniczo nie wiedzą o co w tej grze chodzi. Osobiście gram dla zabawy, nie przymuszam się do gry. Nie gram po 5h dziennie "bo pacc się marnuje"... Nie ma to sensu. Gra ma przynosić zabawę w pełnym tego słowa znaczeniu. Dużo czasu poświęcam na zabawę z botami, na rozmowę z kumplem, a nie żmudne bicie lvl (z resztą nie mające sensu jeśli 80% wbije lvl na bocie ;]).
Heh.. To dzieciaczki mnie dobiło

Jeśli nie masz czasu nie graj w Tibie, zamiast marnować te 2h na ustawianie bota

. Gdyby gracze byli normalni grali by po te 3h dziennie i to by wystarczyło...