Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2008, 21:03   #6
Smoly
Użytkownik Forum

Smoly's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Jedzie pociąg z daleka

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
Zawsze to słyszę, jeszcze nigdy nie widziałem kolesia, który by mi napisał, że jest low skill w C, średnio mu idzie pascal i dopiero raczkuje Cpp, ale szybko się uczy. Każdy mówi, jaki to on nie jest pro z tego, tamtego i tego, po drodze php, mysql, no i java w małym palcu, a gdy przychodzi co do czego, okazuje się, że nie potrafią wykorzystać 20% możliwości danego języka programowania.
Przepraszam , ale czy mam kłamać, żeby zaspokoić Twoje ego ? Mówię prawdę, a czy Ty mi wierzysz, czy nie to mi na prawdę lata..Gdzie pisać nie muszę.

Uther92 .

Ciekawy cytat, ten hacker musiał mieć na prawdę głowę na karku i być mądrym człowiekiem.No cóż, jeżeli wnioskuję po nicku jesteś z 92 rocznika, więc masz jeszcze masę czasu na przemyślenie co dokładniej chciałbyś robić z komputerami. Reasumując lubię komputery i się nimi interesuje, ale raczej nie będę wiązał z nimi przyszłości, może kiedyś, jak już będę na prawdę obcykany to zrobię jakiś dobry program ,aby zaspokoić swoje ambicję, a na prawdę to chciałbym zostać architektem i w tym kierunku zmierzam.

PS.Gdyby ktoś jeszcze miał jakieś info o hackerach/crackerach i innych , tak jak w/w napisał Uther , to proszę o umieszczenie tutaj.Bardzo miło się takie coś czyta i można się czegoś dowiedzieć.

Tylko jeden klik,a jak pomocny (;

OWNED

Signed

Ostatnio edytowany przez Smoly - 20-02-2008 o 21:11.
Smoly jest offline   Odpowiedz z Cytatem