1.Przywołałem obecną sytuacje tibii, to że opis dawno nie był aktualizowany to tylko sprawa cipek które jak widać nie skilowały mózgu i nie mają dużo inteligencji. Teraz wszystko przeszło na komerche i tak już zostało do dziś.
2.Dowód osobisty jest złym przykładem, postęp internetu jest jeszcze zbyt mały żeby dawać takie porównania.
3. Jeśli masz kumpla blokera to mimo kosztów i mimo małego expa będzie Ci on blokował praktycznie nie bijąc za co ty będziesz czerpał exp. Zresztą nawet jeśli nie demony to ankh d lair, forsty czy lodowe kopalnie - to są masy expa której na FAccu nie znajdziesz.
4. Słyszałem o owym piekarzu. Mimo to twierdze że za sprzedarz konta nic Ci nie grozi, wystarczy spojrzeć na allegro - w czasie upka jest tam przeszło tysiąc ofert : )
@up
1. Przypominam, że strona była updatowana bodajże przy tym update, albo kilka dni potem, a dyskutowanie o komercjalizacji jak i określanie ilorazu inteligencji nie na leży do twoich zadań. I jeszcze takie pytanie: Wyobrażałbyś sobie przyszłość Tibii, gdyby większość update dotyczyła w sporej części FACC? Bo dla mnie była by to czysta głupota i doprowadziła by do upadku gry.
2. Przykład dowodu jest idealny i dokładnie odwzorował to co miałem na myśli.
3. Jeżeli się nie mylę to ty mówiłeś o knightcie? Tak wiec jaki EXP ma knight na demonach, blokując je? A co do expowisk to warto zauważyć, że D-Lair w Veno jest bardziej preferowany przez samych PACC i jest stanowczo lepszy ;], nie zapomniałeś o Warlockach, przecież to świetny exp, na dodatek dla FACC, warto też wspomnieć o OF'ie gdzie jest wspaniały loot i bardzo dobry exp. Naturalnie, że na pacc masz więcej expowisk, bo w końcu za coś sie płaci.
4. Dlatego, że nikt się tym nie zajmuje... gdyby była przypuśćmy ekipa osób zajmująca się weryfikowaniem prawdziwości danych sprzedawanych postaci na pewno bany by się spały i w wielu przypadkach kończyło by się to w sądzie. Jednak takich osób nie ma i prawdopodobnie nie będzie.
|