Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dekhrid Mag
 Mikołaj chodzi 11 grudnia9SOBOTA) ZE SWOJEGO DOMKU NA VEDZE WYRUSZA O 6.00 RANO ZALEZY TEZ OD SWERWA(AMERYKA LUB NIEMCY,BR)
jEGO POMOCNCY KRECĄ SIĘ PO CAŁYM ŚWIECIE! ZAPEWNE WSZYSCY BEDA SZUKAC MIKOŁAJA MA ON ISC NASTEPUJACĄ DROGĄ MOLTS FIBULA DRAGON LAIR KOLO VENORE POH (GSY) AB ZAMEK ELVENBANE CARLIN GHOSTLAND I ANKRAHNUM A POTEM UDA SIE DO CARLIN A Z TAMTAD ZPOWROTEM DO DOMKU NA VEDZE
MAM NADZIEJE ZE WAM POMOGLEM CHOC TROCHE!! POMOCNICY DAJA FAJNE ITEMKI I NIE ZADNE POMARANCZE!!! A MIKOLAJ PACCA MPA FSY I TAKIE TAM PODOBNIEZ W TE SWIETA PRZYGOTUJE THUNDR HAMMERA DLA PIERWSZEGO SZCZESLIWCA!!!!
JESTEM  LVL 19 I JESTEM  DLA INNYCH!  DOSTALEM BANA NA DEKHRIDZIE NIE WIEM ZA CO  A TO Z OKAZJI ŚWIĄT  !!!!! 
|
Czy wiesz, że wprowadzanie innych celowo w błąd jest łamaniem regulaminu forum, ok odpowiedz na część pytań:
*Czy święty mikołaj jest na rooku?
Nie, ani jego pomocnicy(btw, a masz depo na rooku?)
*Co dają pomocnicy mikołaja?
W zeszłym roku było to bodajże 10 pomarańczy, NIE DAJĄ LOSOWYCH PRZEDMIOTÓW, ani rare'ów- dają skromnr, symboliczne prezenty(jak chcecie, niemiła księdzu ofiara)
*Co daje mikołaj?
PODOBNO, podkreślam podobno mikołaj w 'ten dzień' ukrywa się gdzieś(nastawcie uszy na "Ho, ho, ho") i daje Rare'y