Zobacz pojedynczy post
stary 21-02-2008, 01:22   #1278
Okonius
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Kozienice

Stan: Początkujący
Imię: Okonius
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kenti Pokaż post
DO OKONIA:
Nie osadzaj mnie po 2 albo 3 rozmowach ze mna
Ale ja Cie nie osadzalem nigdy za to co mowisz tylko za to co robisz a server obserwowalem bacznie, jestes cwaniaczkiem jakich wielu na tym serverze ale najbardziej dokuczasz mi naduzywaniem opinii rodziny tiger i zaslanianie sie mna i Kopim. moze juz tego nie robisz bo dawno nie slyszalem o niczym takim ale robiles to przedtem. Dlugo by opowiadac

Cytuj:
Zawsze masz do mnie jakies "ale", nie wiem z czego Ci sie to wzielo ale to juz inna kwestia. Byloby fajnie jakbys mi powiedzial w czym jest problem, a nie tak jak np. wczoraj "rzucal we mnie" bluznierstwami. cyt: "Pierdolnij sie 3 razy w glowe".
To nie jest bluznierstwo tylko rada.

Cytuj:
Nie nie bede Ci "lizal" tylka tak jak robia to inni.
Kontynuuj opowiadanie bzdur o ludziach jak to ladnie wczoraj zaczales robic a napewno bedziesz sobie u mnie budował...

Cytuj:
Nie bede Cie przepraszal za nic i chyba tego odemnie nigdy nie usłyszysz.
Nigdy nie chcialem uslyszec

Cytuj:
Odpowiedz mi tylko o co Ci chodzi od samego poczatku mojej gry tutaj i te kwestie bede uwazal za zamknieta. Licze na jakakolwiek odpowiedz.
Juz jakis czas temu wszystkie twoje winy podzielilem przez 0. Ale dobrze obaj wiemy jak wczoraj potraktowales Macka, pomimo iz jest niewinny. On moze Ci to zapomni ... ja nie.

Cytuj:
Np. typu :masz przejebane,
Z gory dziekuje...
Masz
Okonius jest offline   Odpowiedz z Cytatem