Cytuj:
1. Przypominam, że strona była updatowana bodajże przy tym update, albo kilka dni potem, a dyskutowanie o komercjalizacji jak i określanie ilorazu inteligencji nie na leży do twoich zadań. I jeszcze takie pytanie: Wyobrażałbyś sobie przyszłość Tibii, gdyby większość update dotyczyła w sporej części FACC? Bo dla mnie była by to czysta głupota i doprowadziła by do upadku gry.
|
Prawa konsumenckie. Mam prawo komentować oraz oceniać prace osoby pełniącą mi jakąś usługe. Gdyby update było w większości dla PAcc, znaczyłoby to że Tibia jest darmowa a PAcc jest 'gównodającym' dodatkiem.
Cytuj:
3. Jeżeli się nie mylę to ty mówiłeś o knightcie? Tak wiec jaki EXP ma knight na demonach, blokując je? A co do expowisk to warto zauważyć, że D-Lair w Veno jest bardziej preferowany przez samych PACC i jest stanowczo lepszy ;], nie zapomniałeś o Warlockach, przecież to świetny exp, na dodatek dla FACC, warto też wspomnieć o OF'ie gdzie jest wspaniały loot i bardzo dobry exp. Naturalnie, że na pacc masz więcej expowisk, bo w końcu za coś sie płaci.
|
I tu pies pogrzebany. Miałem na mysli jakąkolwiek postać poza knightem, takowym jedynie na większą skale nie grałem. A i owszem, podałeś kilka miejscówek, myśle że doszły by to tego jeszcze 2-3 (PoH, Guardy, Mint) i na tym by się skończyło. Na PAccu doszło by do tego jeszcze z 10 miejsc.
Cytuj:
4. Dlatego, że nikt się tym nie zajmuje... gdyby była przypuśćmy ekipa osób zajmująca się weryfikowaniem prawdziwości danych sprzedawanych postaci na pewno bany by się spały i w wielu przypadkach kończyło by się to w sądzie. Jednak takich osób nie ma i prawdopodobnie nie będzie.
|
I całe szczęście takiej ekipy nie ma. Cipy nie mają kasy, a nikomu nie dorzucają tego do obowiązków. Ale spójrz na to z innej strony - oni nic nie tracą wręcz często zyskują. I to prawdopodobnie przez to nikt tego nie ściga.