Temat: SoF
Zobacz pojedynczy post
stary 21-02-2008, 13:09   #1
simply
Użytkownik Forum

simply's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 10
Poziom mag.: 1
Strzałka SoF

Dobrze, najmocniej przepraszam, że ZNOWU piszę o tym jakże oklepanym SoFie, bo tu już jest tyle tematów, że głowa boli . Ale nieważne.
Mam postać, rookstayera, (na Beryli) i tego chara poświęciłam na odkrycie tajemnicy tego miecza. Mam 14 lvl.... Hmmm... Zaczęło mnie zastanawiać czy dobrze zrobiłam uzyskując taki lvl, bo jeśli wszystkie mity poskładać w jedno...
Więc tak : na tabliczce przy wyspie z SoFem pisze nam że " tylko pokorny/skromny może dotknąć miecza " Czy osoba, która zabiła niezliczoną liczbę potworów jest pokorna/skromna ? Nie wydaje mi się. Wychodzi na to, że tylko ten, który nie zabił nikogo ( i w tym wypadku niczego ) może powiedzieć o sobie HUMBLE ;P
Tak się dziwnie składa, że w kanałach pod miastem jest przejście, które prowadzi do jaskini trolli na północy ( każdy wie gdzie ). A to, że są tam potwory, które 1lvlowiec nie pokona ? Tutaj trzeba liczyć tylko na pomoc przyjaciół...

Pytanie do was : czy ktoś próbował tak zrobić ??
A jeśli nie to czy ktoś może tak zrobić ? Ja nie mam niesty kumpli na żadnym świecie, a przekonywanie ich do tego trwa zbyt długo
simply jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.