Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eboos
Szwed[1000]: Do Nogi Psie! Do Nogi! Tak Dobry, Piesek! A Teraz Bierz Polaczka, Gry¬, Zabij!
Do Budy Psie Bo WychŁoszcze!
Tu Jest Polska, Tu Żyjemy , Ciebie K**wo Tu Nie Chcemy! Wy****dalaj Za To Morze PucowaĆ Szwedowi Od ButÓw PodŁoŻe, A W Nagrode Dostaniesz Nowˇ ObroŻĘ!
|
Eboosie(Ebusie sie chyba czyta?) jebany fusie chcesz sie dissowac? Nie masz co pyskowac. Zjade Cie jak stara suke i bedziesz mogl pocalowac mnie w dupe. przy*******asz sie jebany "polski" pedale chuj ci w dupe na pysk cie wale. Twoje obelgi wcale mnie nie ruszaja ale ciebie polskie geje w odbyt zapinaja wiec tak sie przyjebales o tych swe ze to nie oni jebia cie

Mieszaj dalej Hymny te sprawy wez czlowieku nie jaraj juz tej trawy. Popierdolilo Ci sie w twej glowce moze ci lepiej bedzie po polowce. Widzisz jestem Psem jebanym bulterrierem a Ty jestes Nacjonalistycznym pozerem. Dzieki Tibii kariery herosa nie zrobisz idz na dworcu se zarobisz. Tez jak ty umiem sklejac rymy wiec duze ELO skurwysyny! Widzisz jestes pusty jak zero tak to jest slaba penero...