Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2004, 22:42   #171
Eleander
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Kraków

Domyślny hmm....

Zeby kupic pacc albo cokolwiek w internecie trzeba miec kartę która pozwala na platnosci online.Ja mam karte virtualna Invest Banku i świetnie sie sprawdza.Przy innych kartach wystaczy zapytac się w banku czy mozna kupować w internecie i Pani w banku bedzie wiedziala co powiedziec.Najczęściej NIE!!!!
Ale jak juz mamy karte to zauważcie że na niej wszystko pisze i nie trzeba specjalnych uzdolnien aby z niej korzystać ,Jak Cię pytają o numer karty to na pewno nie jest to ten 3 lub 4 cyfrowy numerek tylko ten dlugi, jak pytaja o billing adress to na pewno nie o adres twojego domciu tylko o adres który jest podany na karcie małym druczkiem.Jak pytają o numer dodatkowy wymahgany do potwierdzenia to jest ten maly numer Tzn. mający niewiele liczb.Choc ja na swojej Visie nie mam takiego numerka a Virtual ma.Przelew idzie natychmiast i kasa jest u Cipów praktycznie natychmiast ale musi potrwać aż zaksiegują na koncie.Wasze ciężko wyżebrane u rodziców złotówki są zamieniane powiedzmy że na dolary po kursie sprzedaży w danym dniu w waszym banku, można się domyślić że chodzi o ten większy czyli jak pisze 3,1234-3,345 to oczywiscie Wasz bank przeliczy 21,99 razy 3,345i tyle ściągnie Wam z konta. Ekhm ... za obsluge tyz ale niewiele.