Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 21-02-2008, 21:11   #9200
Drimascus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 12 2007

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Ziemia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez karu12 Pokaż post
A kto powjedzial ze chce byc raperem?Ja nawet tego niesłucham.
Am jesli chodzi o te Ey y0 to ztego co mi wiadomo co widzialem w fimach
oraz czego moglem sie dowjedzic zyjac jak inne dzieciaki kture wjedza co to szacunek i honor a stego co widze wy zachuja niepojmujecie co to jest wjec zal mi gadac stakimi cipami jak wy a co do slownika to mam to wdupie nich cale forum czeka az refugia padnie botezy taka gangsa bo to no pvp i sie zastanawim co wy tak temu lds dupe lizecie
Wiem, że masz problem mały, bo jesteś troszku młody (cyferka przy nicku ) i próbujesz powiedzieć (teraz twój slang) " Jaki to ty elo Yo hardcorowiec ", a jeżeli masz problem do ludzi, którzy używają bota - Ja używam bota, LDS używa bota, Sashra używa bota, bo dla mnie przyjemnością nie jest za*******anie na żółwiach albo skillowanie to jest żal nie przyjemność. Wole wtedy grać w co innego, albo wyjść sobie kulturalnie na dwór niż patrzeć się jak mi rośnie pasek skila. Nie dziwie się twojej pisowni, ponieważ nie wszyscy 12-latkowie albo tak piszą i mają to w dupie, albo pracują nad tym. Nikt tu dupy ldsowi nie liże, tylko ludzie odpowiadają na twoje głupie posty, i tak naprawde również czekałem aż skończysz się tu udzielać. Nie doczekałem się, więc musiałem Ci odpisać, żebyś w końcu zrozumiał, że punktów lansu nie zgarniasz za twoje głupie posty.
Ostatni post wszystkich forumowiczów jeżeli chodzi o tą wymiane zdań z nim. Nie liczę na twoją odpowiedź mam nadzieje, że skończysz twoje gadanie o tym jaki ty fajny bo nie masz bota.

Koniec kłótni

@ontop

Gz adv, powodzenia życzę

Avril Lavinge <33

Ostatnio edytowany przez Drimascus - 21-02-2008 o 21:14.
Drimascus jest offline   Odpowiedz z Cytatem