Master Leek HAKER
Wiec wychodzi na to że ja z Verem jesteśmy hakerami.
mam hunta wiec mogę i tak powiedzieć wszystko.... bo co mi szkodzi prawda?
Gdy grałem jeszcze na świecie Solera, postacią Zenek Bax, zostałem pierwszy raz zhakowany... Nie straciłem zbyt wiele, bo nie było co stracić zaledwie K Set, Fire Sword, oraz około 20k. Zostałem nabrany na niby "gildie" i zalogowałem się...
Zacząłem interesować się językiem html, zrobiłem pierwszy raz stronkę...
Wiedzę zaczerpnąłem ze stronki na która sie nabrałem.
Zapisałem ja na dysku, za pomocą Mozilli Plik: Zapisz Stronę jako...
siedziałem w tej stonce około 2 dni aby zobaczyć o co chodzi w tak skomplikowanym kodzie html. Gdy doszedłem do tego, wydało się że to jest bardzo łatwe. Wystarczyło zmienić mail na który wysyłane zostają passy które wpiszemy w oknie do zalogowania się.
Wrzuciłem tą stronkę na serwer ftp. później dodałem alias z końcówką tz4.com
i tak powstała pierwsza stronka.
Chciałem sprawdzić czy uda mi sie kogoś nabrać.
Niestety nie było tak łatwo kogoś zhakować, ponieważ trzeba było dużo czasu spędzić, by kogoś znaleźć. Udało zhakować mi sie zaledwie nie więcej niż 10 postaci.
Dałem sobie z tym spokój, ponieważ szybciej zarabiałem gp na expie niż na haku. Do zhakowania kogoś trzeba było siedzieć około. 30 minut by zhakować jakiegoś chara. Nie było to też takie proste bo nie umiałem zbyt angielskiego, a nie hakowałem polaków bo mam SZACUNEK najczęściej byli brazole z którymi było ciężko sie dogadać. Zawsze rozmowa rozpoczynała sie od:
- Hi
- You join my guild?
Później koledzy zaczęli grać na serwerze Empera, oczywiście grają do tej pory.
Na tym serwerze też próbowałem hakować, lecz nic z tego nie wychodziło, zmarnowane godziny...
Z serwerze Empera nie zhakowałem żadnej postaci....
więc:
Master Leek Pall - Haker ?
Może hakerem byłem, ale nie jestem. A jeśli haker to NooB haker. bo prawdziwy haker używa Kellogerów, z których nigdy nie korzystałem....
Więc dowidzieliście się o mnie całej prawy.
a jeśli chodzi o Vera, on też nie jest hakerem.
po 1 nie zna sie na html.
po 2 jak by był hakerem, miał by jakieś fajne itamki w domu, a co widząc po jego housie, jest zabiedzony....
Pozdrawiam
|