@autor
Naucz się choć trochę ortografii. Albo ściągnij Firefox'a. Kultura tego wymaga.
@Smerf.Secura
Czyżby ostatnimi czasami Cię tak ździebko pojebało? Moc etorica i te sprawy? Ja pierdole, to nie dyktando, jeżeli ktoś nie umie wkleić screena to nie znaczy że jest "dałnem".
@topic
Dla wielu to pytanie jest jak np. "a po co nam słońce"? Dzieci które bez bota nie umieją się obyć, najczęściej nie znają się na pvp, zabiją za parę k, nie mówiąc już o pożyczeniu czegoś takiemu typowi...
A usprawiedliwianie typu
Cytuj:
uzywam bota poniewaz niechce mi sie siedziec na rotach co bot robi identycznie tak samo... rowniez nie mam przyjemnosci stac przed depo caly dzien zeby robic icycle wtedy wole isc np. na lodowisko albo basen itp. wiesz jest takie cos jak rl life i tam mozna robic duzo ciekawsze rzeczy chodz teraz gram wylacznie dla kasy moze dlatego uzywam bota...
|
jest identyczne jak usprawiedliwienie
Cytuj:
ukradłem samochód bo po co mam zbierać na tego merca 2 lata, skoro mogę w tym czasie wszystko wydać na<inny powód>
|
ewentualnie
Cytuj:
po co się uczyć, skoro i tak wszystko ściągnę od kumpla który kuł cały dzień, lepiej iść zalać się z kumplami
|
A wiecie że botowanie jest przeciwne zasadą z jakimi się zgadzaliście na początku waszej kariery? Hipokryci...