Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piesek
Boosie do Ciebie? Chyba jednak nie. Zaraz im pokaze jak karci sie cie. Lamusie? uwazaj na slowa gdyz moze cie jutro rozbolec glowa  Potraktuje Cie jak szmate jak "polzkiego" przydupasa co za gp dla Archina ciagnie kutasa. Lepiej byc przydupasem tysięcznego lvla niz z carlin 6 pekera  Lepsza taka lama jak ja niz taka co nie ma lvla  Jechac pojade napic sie z nimi wodki a Ty masz kompelsy brak kolegow to tego skutki
Slayerku ratlerku nie udzielaj sie bo i jeszcze Ciebie zniszcze. Na chuj sie w*******asz chcesz polec znow? Nie pojmujesz nawet tych slow. z Twoim IQ idz jedynie do sejmu
@Dedal
"Byłoby bardzo fajnie gdybyś znał słowa tych piosenek, a nie kopiował perfidnie z ENTERNETA." chociaż z tym bo pisałem podobnie xd
|
hoho wbijam tu z powrotem, a tu zaskoczony widze juz kolejne strony.
Mnie rozboleć głowa? ja mam mocny łep, na jednego hita rozp***dole cie! Zniszczę cie jak zawsze, tu w tej włąsnie chwili. Posłuchaj sie suko, ownujesz sie sam więc ułatwione zadanie dzisiaj tutaj mam. Właśnie sam przyznałes ze jestes przydupasem, że oprócz kasy i lvla nie masz żadnych zasad, ja mam priorytety i wartości swoje! Bóg, Honor, Ojczyzna to wartości moje! Trzymasz ze szwedami bo maja lvle? stary zal mi ciebie az pomodle sie za ciebie na mszy w niedziele! Nie lvl jest wazny ale co masz w sercu, stań na nogach zamiast przed szwedem klęczec z jego ku**sem w ujęciu. Wstydzisz sie tego kim jestes i gdzie Twoje korzenie, smiejesz sie z "polaczków" i ich walce o szacunek i lepsze spojrzenie?
Jedz do szwedów jedż, beka z ciebie będzie, powie szwed do szweda: a mówiłem że jak zagwiżdże to będzie!
Nic nie pokażesz wiecej tu pudelku drogi, więć wracaj do roboty, rób co umiesz najlepiej, dawać szwedom brochy i wybijać nooby boterze zniewolony.