Zobacz pojedynczy post
stary 22-02-2008, 10:45   #354
MasterDraghotan
Użytkownik Forum

MasterDraghotan's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2007
Lokacja: Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Imię: Sha'har
Profesja: Rookstayer
Świat: Berylia
Poziom: 18
MasterDraghotan ma numer GG 7106320
Domyślny

Patrząc kilkanaście postów do tyłu powiedziałbym tak:
Ludzie, rookstayerzy to lud różnorodności!! Każdy ma inny powód pozostawania na Wyspie Newbiczków. Jak to ktoś już napisał (nie pamiętam, bo juz mi sie nie chce tych nicków zapamiętywać), że DZIĘKI ROOKSTAEROM ON GRA W TIBIĘ!!!!! Czy w ogóle wiecie co to znaczy??!! To jest przełom, którego nawet Cipy nie przewidziały! No ba, że są ludzie, którzy chcą pomogać, byli w młodości skrzywdzeni przez los, a teraz sami nauczają tych, aby żadne zło już sie nie urodziło w sercach traperów, noobów i innych, którzy są po prsotu złośliwi i wredni ^^

Zgadzam sie z...
- Pomysłem dodania dobrze ukrytej Amazonki (bardzo rarowy, miły loot).
- Dodaniem questu na Buty Krokodyla (też rare collector'zy sie kłaniają).
- Ustawieniem respa z Elfem (no niestety drop'ują Longsword).
- Dodaniem Dwarfów (tylko te Coppery...).
- Dodaniem Smugglerów
- Dodaniem Trolla Championa (choć chyba tylko dla Pacc byłby)

Nie zgadzam się z...
- Pomysłem dodania Ghouli (Scale Armor? Ja ze Scale Armor to vortexowałem DS'y a na Rooku to bym wbijał exp'a 200x szybciej).
- Pomysłem z Annihilatorem (Sam pomysł fajny, ale patrząc obiektywnie za dużo hałasu by zrobił).
- Pomysłem dodania Wild Warrior'ów (You see a war hammer (atk: 45, def: 10. It weighs 85.00 oz. Sha'har used this weapon to advence from level 18 to level 100.).
- Dodaniem Bandit (You see...).
- Dodaniem Walkirii (Plate Armor? Moi mili... ta zbroja jest marzeniem wielu tibijczyków na mainie no chyba że dodać Walkirie do tego Annihilatora jako Demony atakuące z dystansu, ale z kolei odrzucam pomysł z tym questem ).
- Dodaniem Dwarf Soldierów (mało prawdopodobne są Dwarfy, a co dopiero takie rozkosze... z resztą jeden gatuenk Dwarfów starczy, niech newbiacy sami odkryją lepsze rodzaje).
- Dodaniem terenów lodowych (jestem rooksayerem, ale sądze, że takie rzeczy to już za duża wygoda).

Sugeruję...
- Jeśli PD naprawdę nie da sie zdobyć na Rooku to myśle, że fajnie byłoby, gdyby Cipy dały taką możliwość
- Może jakiegoś Dworca? Jeśli tak, to Venomsniper'a bo: pod względem lootu wszystko jest super; pod względem HP i EXP też jest znakomicie; pod względem fabularnym już nieco gorzej, może zrobiliby jakiś mały oddział Dworców, który się rozbił w południowej części Rookgaardu (na Pacc area oczywiście)

@ Up
Slimy? Mało prawdopodobne że ten pomysł się przyjmie. Z melee zadaje ogromne obrażenia, z dystansu - w ogóle ale i tak za silne

Love Sword of Fury
Love Rookgaard's Ghoul
Love Tibia legends

pozdro dla pogromców mitów

Ostatnio edytowany przez MasterDraghotan - 22-02-2008 o 14:23.
MasterDraghotan jest offline   Odpowiedz z Cytatem