Zobacz pojedynczy post
stary 22-02-2008, 11:46   #1
simply
Użytkownik Forum

simply's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 10
Poziom mag.: 1
Domyślny Gra w zaufanie ??

Ostatnio postanowiłam sobie zrobić wycieczkę do Carlin ( wakacje od zgiełku Thais ) i znów zdziwiły mnie tamtejsze zwyczaje . Nie no, bez jaj - wchodzę sobie jakgdyby nigdy nic do Depo, a tam nie dość że ciasno, to jeszcze obsiadło mnie z 15 ludzi krzycząc pytanie, czy nie chciałabym pograć w zaufanie. Zdziwiona odpędziłam wszystkich, ale zaciekawiło mnie to i zaczełam śledzić jednego z nich. Osoba ta stanęła przed jedną skrzynką, do drugiej obok podeszła inna osoba. Ta druga zaczęła wyciągać swoje EQ na centralny stoliczek ( pomiędzy dwoma skrzynkami ) i kiedy pierwsza osoba powiedziała " ok ", mogła swoje rzeczy schować. W zamian za " zaufanie " dostawała jakieś nagrody - muszę przyznać, nie byle jakie - jedna osoba dostała 900 gp, druga medusa shield, a jeszcze trzecia -nic nie dostała, bo miała za słabe EQ.
Wydaje mi się to troszkę dziwne, bo kto chce rozdawać takie dobre itemki za pooglądanie sobie jakieś spoconej zbroi ?? Czy w tym tkwi jakiś haczyk ?
simply jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.