Zobacz pojedynczy post
stary 22-02-2008, 14:28   #1
Gladiatrus
Użytkownik Forum

Gladiatrus's Avatar

Data dołączenia: 23 08 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gladiatrus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Boom Boom
Świat: Julera
Poziom: 83
Skille: 84/84
Poziom mag.: 7
Domyślny ~*Justice Seeker a Avenger*~

Witam. Otoz jestem knightem, narazie mam tylko 63lvl, ale zaczynam sie juz zastanawiac nad wyborem broni na wyzszy lvl. Skillowalem z Swordzie tak wiec pojawiaja sie dwa wyjscia. Pierwsze to Avenger, a drugie Justice Seeker
W tym temacie chcialbym zebrac wasze opinie co do tych broni, Chodzi mi o to, ktora z tych broni bedzie lepsza na jakiego rodzaju hunty (masowe : zolwie, malpy / cos wiekszego : dragi, hydry, gsy). Jako iz do najbogatszych nie naleze a mam jeszcze troche wydatkow na eq, blessy etc, interesowala by mnie jedna z tych broni, z czasem oczywiscie dokupilbym tez druga. Slyszalem od kolegow, ze w tej chwili najbardziej oplaca sie uzywac Avengera, nawet bardziej od SoVa (teoria EO dotyczaca def broni i tarczy), ale slyszalem tez duzo komplementow odnosnie JS.
Piszcie wiec co o tych broniach uwazacie, bede wam bardzo wdzieczny.
Pozdrawiam, Glad~
@Edit
Ahh i chcialem tez spytac, od ktorego lvlu najwczesniej mozna juz smialo tych broni uzywac (obie maja ograniczenie lvlowe, od 75 poziomu).

Zapraszam do tematu z Julery
http://www.forum.tibia.pl/showthread...ghlight=julera

Ostatnio edytowany przez Gladiatrus - 22-02-2008 o 14:30.
Gladiatrus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.