Zobacz pojedynczy post
stary 22-02-2008, 16:17   #106
RookeR
Użytkownik Forum

RookeR's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Domyślny

A więc na wstępie powiem, że ja NIGDY nie wbijam 8 levela na czas. Nie wiem dlaczego ale ja nawet lubie grać na rookgaardzie
To tyle drogą wstępu.

Mnie wychodzenie z Rookgaardu przeciętnie zajmuje dwa dni ( nie śmiać się! ). Tzn. wbicie 8 levela i wyjście na main rozkładam na dwa dni. W pierwszym dniu, a dokładnie w pierwszych 15 minutach zbieram kase na broń oraz tarcze. Następnie wbijam 5 lvl (przy okazji robie w miare możliwości wszystkie quest jakie moge zrobić) i kończe gre. Następnego dnia loguje się i ciągiem dobijam 8 lvl, potem handel swojim 'starym' eq i udaję się do wyroczni .

Ps. Czytając że wychodze w "dwa dni", zauważcie że przez te "dwa dni" gram i expie około 2 h / dziennie. A więc zliczając godzinami wyjście z Rookgaardu na Main zajmuje mi od 4 h do 5 h. Żaden wyczyn ale jak na człowieka takiego jak ja (czyt. człowieka lubiącego siedzenie na rooku =] ) to nawet nie tak źle. Koniec końców NIGDY nie wychodze z rooka na czas, a że zsumowałem specjalnie moje dokonania granaia Knightem ( ost. zrobiłem go aby spr. jak skille wchodzą na mianie po Update ), a dokładniej samo "wychodzenie" z rooka specjalnie do tej wypowiedzi.

Ps.2
Ale się o tym rospisałem

Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj
RookeR jest offline   Odpowiedz z Cytatem