Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pacz_knight
No widzisz jak latwo zmienic z sekundy na sekunde zdanie?
|
Można nawet i w pół ^^
Cytuj:
Ehhhh... Nieee oczywiscie nic nie jest bledem a ja sie go czepiam bezpodstawnie.
|
Oj.
Cytuj:
Oczywiscie nie moge wyrazic swojej opini co mi sie nie podoba bo zawsze w karzdym fakeu to robie i dopiero teraz to zauwazyles.
|
Zauważyłem to ponieważ(uwaga,piszę to już drugi raz -,-)emosz dał mi linka na gadu do twojego postu.A wcześniej się nie czepiałem bo po prostu nic nie robiłeś,żebym się ciebie czepiał.
Cytuj:
Tak jak ktos mowil, mi ciebie tez zal ^^
|
A mi żal
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez emo
99,999999% Ludzi na tym forum
|
i co,fajnie jest? ^^
Cytuj:
A co do ortografiiiiiii to pewnie tak jak mowiles masz 10 IQ bo jakos inni sie moga doczytac. Oczywiscie pewnie sie ktos tu jeszcze znajdzie kto niemoze sie doczytac xd
|
OeMGie,WuTeef,Nie wiesz co to ironia chłopcze?Do tych cytatów wyżej to samo się tyczy.
Cytuj:
W takim razie pokaz mi w ktorym momencie go zjechalem, wyszukiwalem bledow na sile i zle skomentowalem.
|
Chłopcze
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pacz_rycerz
masz 10 IQ
|
ponieważ napisałem niedawno post gdzie to napisałem.-,-
Cytuj:
Kazdy ocenia jak chce i nie widze problemu.
|
To że Ty nie widzisz problemu,to nie znaczy,że Ja też go nie widzę.Niektórzy mają zdolność postrzegania wyrobioną inaczej niż u innych.
Cytuj:
Zeby nie bylo ze mi sie koncza argumenty.
|
Jak nie było tak jest!
Cytuj:
Niechce sie klucic z Oerta ktory zjadl wszystkie rozumy swiata
|
Ta,ta,może posiadam IQ 20102012012210120,mądry jak 1020120 Einstein'ów i moc obliczeniową mózgu dokładnie taką sam jak Komputer z Crysis'em na max detalach? -,-
Cytuj:
i niechce nie potrzebnie dalej offtopowac.
|
A kto cię do tego zmusza?
@EDIT:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pacz_knight
@edit
Buhuehuehuehuehue. Ale sie z ciebie zlewe zrobilem. I kto tu nie wie co to ironia... xDDDDDDDDDDDDDD
|
Hueh,dobrze wiem co to ironia,ale odpowiadałeś na te części moich zdań raczej poważnie co nie wygląda na ironię.( nie licząc tego fragmentu:"Oczywiscie nie moge wyrazic swojej opini co mi sie nie podoba bo zawsze w karzdym fakeu to robie i dopiero teraz to zauwazyles.")
A tak w ogóle jak napisałeś,że nie chcesz się ze mną kłócić,to czemu nadal to robisz?
I jeszcze jedno: Popraw błędy ortograficzne bo są żałosne miejscami.