Temat: Bunt
Zobacz pojedynczy post
stary 22-02-2008, 22:37   #29
Oerciak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń

Oerciak ma numer GG 4853370
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pacz_knight Pokaż post
No widzisz jak latwo zmienic z sekundy na sekunde zdanie?
Można nawet i w pół ^^
Cytuj:
Ehhhh... Nieee oczywiscie nic nie jest bledem a ja sie go czepiam bezpodstawnie.
Oj.
Cytuj:
Oczywiscie nie moge wyrazic swojej opini co mi sie nie podoba bo zawsze w karzdym fakeu to robie i dopiero teraz to zauwazyles.
Zauważyłem to ponieważ(uwaga,piszę to już drugi raz -,-)emosz dał mi linka na gadu do twojego postu.A wcześniej się nie czepiałem bo po prostu nic nie robiłeś,żebym się ciebie czepiał.
Cytuj:
Tak jak ktos mowil, mi ciebie tez zal ^^
A mi żal
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez emo
99,999999% Ludzi na tym forum
i co,fajnie jest? ^^
Cytuj:
A co do ortografiiiiiii to pewnie tak jak mowiles masz 10 IQ bo jakos inni sie moga doczytac. Oczywiscie pewnie sie ktos tu jeszcze znajdzie kto niemoze sie doczytac xd
OeMGie,WuTeef,Nie wiesz co to ironia chłopcze?Do tych cytatów wyżej to samo się tyczy.
Cytuj:
W takim razie pokaz mi w ktorym momencie go zjechalem, wyszukiwalem bledow na sile i zle skomentowalem.
Chłopcze
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pacz_rycerz
masz 10 IQ
ponieważ napisałem niedawno post gdzie to napisałem.-,-
Cytuj:
Kazdy ocenia jak chce i nie widze problemu.
To że Ty nie widzisz problemu,to nie znaczy,że Ja też go nie widzę.Niektórzy mają zdolność postrzegania wyrobioną inaczej niż u innych.
Cytuj:
Zeby nie bylo ze mi sie koncza argumenty.
Jak nie było tak jest!
Cytuj:
Niechce sie klucic z Oerta ktory zjadl wszystkie rozumy swiata
Ta,ta,może posiadam IQ 20102012012210120,mądry jak 1020120 Einstein'ów i moc obliczeniową mózgu dokładnie taką sam jak Komputer z Crysis'em na max detalach? -,-
Cytuj:
i niechce nie potrzebnie dalej offtopowac.
A kto cię do tego zmusza?

@EDIT:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pacz_knight
@edit
Buhuehuehuehuehue. Ale sie z ciebie zlewe zrobilem. I kto tu nie wie co to ironia... xDDDDDDDDDDDDDD
Hueh,dobrze wiem co to ironia,ale odpowiadałeś na te części moich zdań raczej poważnie co nie wygląda na ironię.( nie licząc tego fragmentu:"Oczywiscie nie moge wyrazic swojej opini co mi sie nie podoba bo zawsze w karzdym fakeu to robie i dopiero teraz to zauwazyles.")
A tak w ogóle jak napisałeś,że nie chcesz się ze mną kłócić,to czemu nadal to robisz?
I jeszcze jedno: Popraw błędy ortograficzne bo są żałosne miejscami.

Ostatnio edytowany przez Oerciak - 22-02-2008 o 22:53.
Oerciak jest offline   Odpowiedz z Cytatem