Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xavierek
Poradnik Dla Paladyna
7.About Exp
No to teraz napiszę coś o expieniu. Nie będzie tego dużo, ponieważ w większości będą to linki do poradników które już istnieją (myślę że nie ma sensu żebym 2 raz pisał coś co już jest).
Zgodnie z sug. Fili zmieniam trochę ten punkt:
LvL 20+
Cyklopy(wszystkie rodzaje) (Mount Sternum , Podziemia Ancient Temple , Cyc Camp koło Thais,Cyclopolis)
Dwarfy (bez geomancerów of course) [I kopalnie dwarfów, Cyclopolis)[/i]
Poradnik o kopalniach:
Kopalnie Dwarfów
Undeady (Ghostland , Dark Katedra,Tomby,Mount Sternum)
Ghostland Poradnik:
Ghostland
Dark Katedra Poradnik:
Katedra Ciemnoci
Bezpieczne Dojscie do Katedry
LvL 30+
Minotaury(wszystkie) [I(Mintwallin , Minotaur Mount ,Mino Clan na początku pohu,Wieża na Darashi)[/i]
Mintwallin Poradnik:
Mintwallin
Plains Of Havoc (bez gs'ów)
Poradnik O Poh:
Plains of Havoc
HellGate
Poradnik O HellGate:
HellGate
LvL 40+
Tomby
Poradnik o Tombach:
Tomby
Orc Fortress i Orcland
Mount Sternum (wbrew pozorom po upie można tam siedzieć do 50~ lvla)
Pozatym dalej możemy siedzieć na Guardach czy Pohu... od 40 lvla (bohy + t ring na wszelki wypadek) możemy bić gsy (najbezpieczniej wkoło temple)
Od 40~ możemy próbować sił na Dragach (Poh, Ankh itp) oraz na niższych poziomach Tombów.
Myślę że po osiągnięciu ~45 lvla sami będziecie wiedzieć co robić. Możliwości jest naprawdę dużo.
===============================================
|
To mają być opisany exp dla paladyna??
Na 20 lvl to na Smithie można paść bez trudu...
Hellgate, on ma na Eb Expić?? Coś nie widzę go tam, często występują po 2 naraz = zgon
Gdzie są miejsca dla pacc, napisałeś aby iść expić na tomby (może wymienisz, bo w wielu są ghosty = waste), ank d lair (może mapka)?
Dla mnie to ziomek do wszystkiego linki podał i opisał, nie włożył w ten poradnik zbyt wiele pracy, najbardziej rozwaliło mnie to:
Ocena: 4/10 (za to, że tylko trochę napisałeś coś konkretnego, bo połowa to opis strzał...)