Zobacz pojedynczy post
stary 23-02-2008, 16:44   #1864
Elveloya
Użytkownik Forum

Elveloya's Avatar

Data dołączenia: 05 11 2004
Lokacja: Birmingham

Profesja: Elder Druid
Świat: Olympia
Poziom: 50
Domyślny No Happy Ending? : (

Witam wszystkich, a zarazem zegnam...

Czas zakonczyc moja niezbyt lsniaca kariere w tej grze. Powodem tego nie jest brak czasu, brak checi a nawet nie moj "fantastyczny" internet. Powod jest prosty, nie umiecie uszanowac mnie jak i mojego brata, nie szanujecie trudu jaki wspolnie wlozylismy w istnienie tej rodziny i nie szanujecie siebie nawzajem. Pamietam poczati de'Cloudow... Bylo idealnie...

Ufo - masz cechy przywodcze, mam nadzieje ze kiedys znajdziesz odpowiednia dla siebie ekipe i osiagniesz z nimi cos naprawde wielkiego

Psiak - za duzo grasz , odpocznij troche

Ryba - twoje teksty nie raz doprowadzaly mnie do placzu i sklanialy do myslenia czy ty naprawde jestes jakis "dziwny"

Adas - nie mam pojecia co o tobie napisac... jestes fajnym i milym chlopakiem, choc nie znalismy sie od poczatku to zawsze jestes mile widziany

Respi - jedna z nielicznych osob z ktora szlo pogadac na temat nie zwiazany z tibia, normalny, spokojny facet :*

Pav - pamietam jak sie poznalismy, taki cichy mi sie wydawales , pamietaj nie krawow a gdansk

Kajo - i tak jestes paua ;d, za duzo gadasz

Koks - mam nadzieje ze dostarczysz mi jakims cudem swoje gg, milo sie z toba gralo

Panky - w grze sie nie spotkamy ale w rl owszem, zapraszam na kawe z Monika

Korzen - w czerwcu wpadne do ciebie, pamietaj

Chcialabym rowniez pozegnac sie z moimi znajomymi np. Demmonem, Van'Blazem i wieloma innymi.

cYa
Your Elvey :*

PS
@Respi:
Rodzina nie umarla, ona zdechla ...