Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 23-02-2008, 22:04   #5330
RZal
Zbanowany

Data dołączenia: 09 11 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RZal_is_nup Pokaż post
RZal czy jak się tam nazwałeś ... mam zasadnicze pytanie ... czy ty myślisz, że jesteś fajny ? Zauważ, że cię wszyscy praktycznie olewają nawet Shadow cię olewa .. liczyłeś, że ci odpowie po tym co napisałeś na jego chara a on cię po prostu olał bo widzi w tobie debila jakich mało. Przykre ale prawdziwe. Na dodatek jesteś lapsem, który się ukrywa pod innym kontem, bo ze swojego boi się pisać bo go zjadą, no tak anonimowość ' f sieci' i neo = użytkownik typu RZal, który po prostu myśli, że jest super ekstra i w ogóle. Tyle? I weź popatrz na swój ryj popatrz ile ty w te grę grałeś i zastanów się to co piszesz do innych czasami tobie się nie zdarzyło.

@ Even

w Polsce kosztuje 549 zł. Akurat od wczoraj jest promocja w MediaMarkt która trwa 4 lub 6 dni z tego co wiem.

@ Topic

Gratz all
A jednak nie wszyscy. Np ty mnie nie olewasz co oznacza że jesteś jeszcze większym gównem i zerem niż ja mierząc twoją miarką. Dodatkowo sam zrobiłeś konto "anonimowe" więc jesteś teraz gównem i zerem do kwadratu. Ja mam patrzeć na swoją twarz (to co rodzice ci kazali nazywać mordą/pyskiem/ryjem nazywamy w Polsce twarzą)? Idź do lusta i siebie obejrzyj jak cie *****ca bierze że mi nic nie możesz. W dupie mam czy to jest konto EMOna, dratha pałka czy kogoś innego bo sam sobie zrobiłeś self-owned pisząc na mnie, że ukrywam swoją prawdziwą tożsamość (chociaż RZal to moje jedyne konto) a robiąc to samemu. Widać że twoja stara ma większe jaja niż ty mózg bo będąc takim debilem śmiało możesz sie zgłaszać do Ksiegi Rekordow Guinessa jako najgłupsza forma życia w Układzie Słonecznym.
RZal jest offline   Odpowiedz z Cytatem