Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RZal_is_nup
Wiesz co ci debilko powiem ? Że ty jesteś tak głupi, że tego nie da się opisać uczęszczasz do gimnazjum koledzy cię pewnie na*******ają co przerwę i tak o to po ciężkim kolejnym dniu w szkole wracasz do domu po czym siadasz przy komputerze podziwiasz swój śliczny modem i kable którymi stara cię biję wieczorami po czym uruchamiasz neostrada***** czy jak to sie tam zwie i wchodzisz na forum ... myślisz 'ahh dziś to mi kurwa wpierdolili muszę się na kimś wyżyc, o może dziś szadoła zwyzywam (no i co sie okazuje ? że szadoł ma cię w dupie .. ) szukam dalej o może dziś drath ? i dziecko neo 'konstruuje' wypowiedzieć żeby jak najbardziej zbłaźnić samego siebie ale żeby się na kimś wyżyć bo w rl nie może więc trzeba na necie bo tam mnie nie znają.' Wiesz czemu użyłem anonimowego konta ? Ano po to byś poczuł się 'jak to jest'. Btw. uwierz mi, że ja patrząc w lustro nie muszę płakać, proponuje ci znajdź sobie dziewczynę, będziesz miał zajęcie  Ale jakaś normalną i nie z Tibii. Pozdrawiam =*
|
Woa ale Emo bulwers. Mam ochotę dojechać ci za ten tekst jak pies dziada w ciasnej ulicy, ale szkoda byś padł na atak serca. Aaaa i ten RZal ta debilka :<. Szkoła wrogiem tibijczyka, nie?
3UP i UP: GRATZ
DOWN: Kto jest pawianem? Stary, stara czy oboje że masz takie wystające dupsko? A może od ojcowskiej miłości twojego taty tak ci zostało.