Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DarkRafi
Ja mam prawie codziennie kicki....gram na asterze...po tym jak sie znowu wloguje wszyscy na trade pisze rzeczy typu mass kick,kick?,itd.
Dziwi mnie jedno i czy ktos moze mi na to pytanie odpowiedziec:: bylem w mount sternum walczylem z ghoulem i szedl do mnie crypt shambler i nagle kick ...mysle sobie kurcze padlem na 100% bo tam sie zrespi jeszcze mumia i koniec....no i czekam z 10 minut i nagle sie wlogowuje patrze a wszedzie full resp potworow....jest ghoul co mnei atakowal tylko ze mialem hp tyle ile mialem jak byl kick...kiedys bylo tak ze jak byl kick to padasz.moze mi ktos powiedziec dlaczego mimo tych dwoch mieczy czyli walki mnie wylogowalo?
|
Wydaje mi się, że serwer wtedy padł na chwilę. A kiedy serwer pada wszystko zostaje wyrzucone z gry (potwory też) a wiadomo po odzyskaniu sprawności jest full resp tak jak po server save.
W sumie to serwer logujący też trochę napiernicza, gdyż w godzinach 17-20.30 w weekendy występuje błąd 200002 bardzo często, a jak już uda nam się załapać to czekamy dośc długo (5-7 minut).