Zobacz pojedynczy post
stary 24-02-2008, 13:37   #252
Donatan
Użytkownik Forum

Donatan's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Myślenice

Stan: Na Emeryturze
Imię: Don Crown
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 153
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
Send a message via Skype™ to Donatan
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Waka1991 Pokaż post
@Don

Tym razem to twoja stara wbila lvl ;<
beszczelny skurwysynu

czepiles sie mnie bo widzisz ze sie wybijam a ty co? stoisz z tym jebanym 100 lvlem smieciu ;]
zal dupsko sciska widzac jak inni wbijaja takie poziomy a don crown niemoze :<
i wy*******aj lizac dupsko kaninenowi
Jerzeli hceż mnie blózgać, to hociasz się ortografi nałucz, debiló. A jeśli od razu wjeżdżasz na rodziców, to jesteś naprawdę żałosny Zresztą - ja nie potrzebuję leveli, żeby czerpać z gry przyjemność. Żal mi dupsko istotnie ściska, zawsze mi szkoda biednych i smutnych ludzi. Cóż, taka już natura romantyka i melancholika.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adik_jaw Pokaż post
@Donatan

Sory że się wtrącę Don przypominasz mi Delixu z Secury liże dupsko każdemu GM'owi i H lvl'a... Noi myśli że jest kimś na tym świecie a jest nikim. Poza tym nie masz konkretnych dowodów o kimś kto sharuje, to nie wypowiadaj się na ten temat panie GM bo pewnie tak mówisz mamie żeby do ciebie mówiła...
Kolejny, który miesza w to rodziców. To jakaś dewiacja? Do rzeczy - zarzut może wydawać się rzeczywiście wyssany z palca i pewnie nigdy tego mi się nie da udowodnić, ale sam Waka (a właściwie obaj) wiedzą, że mam rację. Zresztą, skoro sam nigdy nie złamałem TR, to dlaczego miałbym nie wytykać tego innym? Gdybyś był świadkiem napadu na ulicy, czy nie zadzwoniłbyś na policję? Z tego wynika, że nie, bo po co lizać tyłki GMom, tudzież policjantom.

PS: Bluzganie mnie nie ma sensu. Póki nie napiszecie o mnie czegoś prawdziwego, póty nie będę się Waszymi przekleństwami z błędami ortograficznymi przejmował.

I może też dowiem się wkrótce, jak ma na imię ten drugi owner

@Maffio

Żebyś Ty jeszcze wiedział, za co był ten ban
12:19 You see Don of Crown (Level 25). He is an elite knight.
12:19 Kajaza [86]: ftw?
12:19 Kajaza [86]: 120+ levela nie miales?
12:19 Kajaza [86]: X_x

Ostatnio edytowany przez Donatan - 24-02-2008 o 14:35.
Donatan jest offline   Odpowiedz z Cytatem