Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2008, 15:37   #12281
Arkazann
Użytkownik Forum

Arkazann's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2006
Lokacja: Żyrardów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arkazann
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 92
Poziom mag.: 66
Arkazann ma numer GG 8020128 Arkazann ma login Tlenu laser_dance@o2.pl
Domyślny

@Brzechwaa
Lagi na Calmerze są od dawna... a oni ich nie zmienią... dlaczego? Otóż odpowiedź jest banalna:
1. Kiedy CI laguje - nie expisz, więc expiwiska nie są przeludnione co powoduję, że nie muszą myślec o nowych updatach związanych z nowymi mapami i expowiskami...
2. Gmy banują - Dlaczego? Pomyśl Co zrobic, gdy na serwerze jest ZA DUŻO osób i by się przydało aby zmniejszyc ich limit? ... Banowac za bylo co, zmniejszy się liczba ludzi o pewien %, ale to zawsze cos... Dlaczego tak myslę? Ile razy mieliście rację kiedy GM was nie słusznie zbanował? Ja miałem z 2 razy bana i oczywiście 2 razy nie słusznie więc śmię tak twierdzic. Oni nawet nie starają się zrozumiec problemu gracza, czy sens jego wypowiedzi... Po prostu dają bany...
3. PACC ? - A co ich to obchodzi Logiczne, że skoro grasz w Tibie to z dnia na dzień nie odstawisz jej ( Jak było w moim przypadku i się z tego powodu ciesze ) więc skoro oni kase za PACC mają, to po co mieli by robic cos wiecej? Wiedzą, że i tak będziesz grał, nie zależnie czy będziesz miał lagi/kicki/ freezy... Bo uzależnienie wygra i wejdziesz na Tibie, a kiedy lagi przestaną byc az tak uciążliwe to w końcu kupisz znowu tego głupiego pacca, wepchniesz im te 20$ i se poexpisz.

Można wypisywac tego dużo... powodów z jakich CIP/GMY robią to, co robią a nie robią tego co powinni

Ostatnio edytowany przez Arkazann - 25-02-2008 o 15:41. Powód: żeby nie było, że bez zdjęcia :P
Arkazann jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.