Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2008, 16:34   #35
Yoh92
Użytkownik Forum

Yoh92's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 8

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Yoh92 ma numer GG 10977528
Domyślny

Ehh.. Ja gram Druidem, a mój kolega Sorcem. On nie narzeka na EXP'a i Czary. Ja też tego nie robię.

Co prawda nie posiadam PACC, ale co z tego? Nareszcie Druid ma jakieś porządne Czary, dzięki którym może się zerwać z obroży Knight'ów. Sorcerer, choć został lekko skiepszczony, to nie oznacza że jest słabszy, a Druidowi z tego powodu trzeba zabierać Czary..

Sorcerer nie może być całą wieczność najlepszy. I tak przez wiele Update'ów był jedną z najlepszych postaci.

Teraz teoria!

DOCHODY

Druid, stracił swoje główne źródło dochodów, jakim było UH. Sorcerer, natomiast może być jedną z bogatszych postaci, ponieważ ma duże dochody ze sprzedaży SD.

EXP

Sorcerer i Druid, mają tutaj tak samo! Tyle tylko, że Ice działa na potwory Ogniste lepiej niż na inne. UE, jest odwrotnością tegoż Czaru. Zapewne większość z was, nie może się pogodzić z tym, iż większość silniejszych potworów to typy Ogniste, na które działa EW, ale nie działa UE.

MAGIA

Heh.. Tutaj jest zabawnie. Przed tym Update'm, Sorcerer miał UE, które niszczyło prawie wszystkie potwory. Dodatkowo, mógł walić z SD, kiedy chciał. Zapewne, teraz chcecie, aby Druid nie miał EW, ponieważ UE jest słabsze od w/w EW.

WNIOSEK

Wg. mnie, Sorcerer i Druid nie różnią się prawie niczym. Zresztą, stworzę dobry przykład. Proszę:

Cytuj:
Sorcerer, ma dużo Kasy, ale słabsze Czary. = Druid, ma dobre Czary, lecz zarobi mniej od Sorcerer'a.

JEDNAKŻE

Kasa = Dobre Czary.
Brak Kasy = Niema dobrych Czarów.
Oznacza to, że Sorcerer kupi więcej Czarów, ponieważ może mieć więcej Kasy. Dzięki temu, także może być lepszy, posiadając prawie wszystkie Czary.

Druid, zarobi mniej, z powodu skasowania mu możliwości, tworzenia UH'ów. Wniosek więc przychodzi do głowy sam. Druid, nie posiadając EW, z powodu braku Kasy, aby zakupić tenże Czar, będzie słabszy.

Sorcerer, zawsze może stworzyć sobie SD i sprzedać, natomiast z Druidem, jest gorzej.

Nick: [char]Legenda Tibi[/char]
Świat: Astera
Profesja: Druid

Best Solo: [monster]Demon Skieleton[/monster]
Best Team: [monster]Dragon[/monster]

Ukryty tekst:
Yoh92 jest offline