Zobacz pojedynczy post
stary 10-12-2004, 12:40   #25
Dziecko Lunary XDXD
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Lodz.....Ab'Dendriel :P:P

Dziecko Lunary XDXD ma numer GG 2796747
Strzałka ee

Mnie tam sie ten pomysl osobiscie nie podoba tibia jest fajna taka jaka jest.....jet wiele minusow....niektorzy mowia ze ceny sa za wyskie...ale to nie prawda ja uwazam ze wrzsze ceny itemow sa lepsze bo jest jakis tam poziom ze trzaba sie namecyc.....a jeszcze jak by do tego doszly te up-daty co piszesz tragedja...Low lvle by niedos ze mialy dobry eq to jeszcze mialy by do tego jakies ulepszenia.....na dobry eq trzeba zasluzyc a nie wystarycz zrobic 2 bp uh .... ja uwazam ze takie up daty sa ni potrzebane...przydala by sie zmiana wygladow kilku przedmiotow..a nie takie bonusy do stuffa....aha jak gracie na lunie .... ...Seling>>>>>>>>>>Dragon hammer...... 3k::::::::::::ragon Lance......... 30k:::::::::::::Fireaxe.......10k::::::::::::::::N aginata 18k...aND SELL C-HELMET.....;;;;;;...Only Venore.....Kupcie cos bo mam pustki w dp. ..piszcie do Siewcy Pogromu Albo "Andy Da'Avalanche"

Hail Grudniowy up date.....co do tych itemow to niech cipy nic z nimi ni robia tylko zrobia wiekszy swiat....dodadza wincej potworow itemow itd....pozdro

Hail LUNA
Dziecko Lunary XDXD jest offline   Odpowiedz z Cytatem