Temat: Bezsens Fake
Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2008, 17:53   #31
Lagon Night
Użytkownik Forum

Lagon Night's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2006

Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koper of Drawno Pokaż post
@Orog
To daj do podpisu, że jesteś pro by Koper
@Ci co fikają do Oroga
A wp*****l nie chcecie?
Fik, fik! Nie broń go, bo sobie zasłużył. A wątpię, że ktoś się tą "protekcją" przejmie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Orog Pokaż post
@neaf

Ta. Koleś robi beznadziejnego fejka -> mówie "wyjdź" -> a ktoś odpisuje żebym sam wyszedł..nie ma to jak że jestem nielubiany to czepiać się w kółko..
To wykonaj tą jedną prośbę, a może parę osób cię polubi. Odejdź na rok, na zawsze, a zapomną o twoim (sry. za to co teraz powiem ale nie mogłem się powstrzymać) kretyńskim (tak, o to mi chodziło) zachowaniu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss Pokaż post
Michoss chwyta Vasudanina i przykłada mu miecz dwuręczny ryflowany do gardła.

Nikt ci nie mówił, że robienie bezsensownych fake nie popłaca?
1. TY ŻYJESZ!?!
2. Odpowiedź na punkt jeden musi brzmieć "tak i nie", bo pierwszy zrobiłeś bezsensowny fake (musiałeś zrobić sobie seppuku harakiri, czy jak kto na to mówi). Pamiętam jeszcze nagłówek tematu, ale jednak posłużę się cytatem:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss Pokaż post
UWAGA! Jeśli posiadasz "Humor inteligentny" ew. "Normalny humor", ani nie posiadasz żadnego schorzenia psychicznego-Nie czytaj dalej. Jeśli to zrobisz, będziesz musiał dać mi negatywny komment, a tego byśmy nie chcieli, prawda?

(...)
Precel Fake-Fake paskowy, na przemian trzy i sześcio kadrowy, pozbawiony żadnej treści, żadnej fabuły, żadnego humoru i w ogóle pozbawiony wszystkiego. Z wyjątkiem Precla. I Orcusa. Ogólnie jest poj**any, i nie warto czytać.
Szczo ti na to?

TOPIC@
Coś wolno robisz te party. Do tego czasu mogłeś zrobić trochę więcej partów. A ten nr.2 Gutt, gutt, rób dalej, ale SZYBCIEJ!!! Ogólnie oryginalny, fajny, grafiki się nie czepiam, ale pamiętaj, że next party mają być CZĘŚCIEJ!!!

Ileśtam razy down@
Szczo wy nei poweiće? (Co wy nie powiecie?) Nurmalnie ameryke odkrylisiće! (Normalnie Amerykę odkryliście!). Du tyraz ńe widźalem! (Do teraz nie wiedziałem!). A teraz... stop this SPAM.
........................ R. Newcomb

Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 25-02-2008 o 20:15.
Lagon Night jest offline