Zobacz pojedynczy post
stary 26-02-2008, 03:55   #19
Eti
Użytkownik Forum

Eti's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Krakoff

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zueniaks
Świat: Hiberna
Poziom: 280
Poziom mag.: 29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Viste Pokaż post
ale wyjebka aaty i lukiego to bez watpienia sukces sam w sobie

up. dran bez guild więc nie wiem jaki chuj o.O fragi człowieczków bez guild nie powninny sie liczyć bo skoro chcą z kimś walczyć to niech dołączą do ich guild a nie od*******aja...

Hmm to ja ci wytlumacze zauwaz dran byl offline podczas poczatku opena po tym jak luki padl dran przylecial bo luki po dedzie lognal na drania i przybiegl , dran wyszedl z przydopasow lukiego bo nienawidzi panova z ktorym sie bil tydzien wczesniej (remis) ale niewiem czy specjalnie zostawil lukiemu passy czy mimo wszystko sie luki wbil na drania i przybiegl tego niewiem. Luki wziol panova pomimo tego ze jego rle byli obrazani przez niego i wielu innych w inter cos tam .... bo liczy na to ze my sie przestraszymy jak ich duzo....
Gralem z lukim w jednej gildi dpft od paczatku do teraz i wiem ze on na miejscu naszym w zyciu by nie wyszedl na opena gdzie nas bylo 1/3 w stosunku do gildi inter....
Ale my sie nie oboimy bo albo wygramy albo juz niebedziemy sie mieli kim lub za co bic , bo napewno nikt nie zaplaci i nie bedzie pomiotem na tym swiecie ....

Ps. Gz dla aaty ze walczyl na swoim charze a nie dal komu innemu (on nabil on moze zjechac w dol)
Jan 09 2007, 17:15:40 CET Died at Level 156 by a Tibia bug
Eti jest offline