Zobacz pojedynczy post
stary 26-02-2008, 15:34   #38
Yoh92
Użytkownik Forum

Yoh92's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 8

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Yoh92 ma numer GG 10977528
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez maniek1010 Pokaż post
@Up
W wiekoszości sie z Tobą zgadzam, ale driud też ma strasznie duzo kasy z sprzedaży icicle, które schodzą jak świeże bułeczki.
A ponadto: wątpie żeby druid na 55lvl nie mial kasy żeby kupic sobie czar za kilka tysięcy gp
Wiesz.. Wszystko wszystkim, ale SD dalej pozostaje najsilniejszą Runą Ofensywną w grze i choć Icicle także nie jest słabe, to jednak przeważającą część zakupów, dokonywanych przez postacie Magiczne, są SD.

Ponadto: SD, może stworzyć Mag, nie mając PACC, natomiast z tego co wiem, aby stworzyć Icicle, wymagany jest u Druida Premium

Oczywiście, masz rację. Druid na 50+, będzie miał dość dużo Kasy, aby kupić sobie dobry Czar, ale wcześniej ma problemy z zarabianiem.. To sprawia, że Druid choćby chciał, nie będzie miał więcej Kasy od Maga, dzięki temu Update.. Będzie też mógł kupić sobie wcześniej Czary, natomiast Druid musi czekać i ciężko trenować, aby uzbierać potrzebną Kasę.

Ogólnie rzecz biorąc, lepsze jest Avalanche, bo nie potrzeba PACC, ale nie każdy go kupi. Natomiast SD, jest i będzie popularne i najczęściej kupowane przez postacie o charakterze Magicznym.

Mam nadzieję, że udało mi się wytłumaczyć ci, że Druid ma trudniej w zarabianiu, natomiast Mag, nie.

Pozdrawiam!

Nick: [char]Legenda Tibi[/char]
Świat: Astera
Profesja: Druid

Best Solo: [monster]Demon Skieleton[/monster]
Best Team: [monster]Dragon[/monster]

Ukryty tekst:
Yoh92 jest offline