Temat: Menera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 26-02-2008, 15:50   #5199
Cavendish12
Użytkownik Forum

Cavendish12's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Jaslo

Stan: Na Emeryturze
Świat: Menera
Cavendish12 ma numer GG 4214810
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez HuraganBlade Pokaż post
Ja od bardzo długiego czasu marze o czyms takim...ale - i tu właśnie zaczyna się problem...bo po pierwsze jest między nami wszystkimi wiele dawnych urazów i sporów. Nie jest to łatwo rozwiązać i bynajmniej nie da się zrobić "trzask prask" i wszyscy się kochają.
Zgadzam Się z tym że kazdy "H lvl" ma z innym "H lvlem" konflikt, ale do tej pory żadna ze stron nie dążyła do tego zeby sie pogodzic, zaproponowac zawieszenie broni itp... ( w szczegóły niebede sie wdawał bo kazdy widzi jak jest czytajac nawet to forum)
Myślę Że Taka Gildia Była by dobrym rozwiązaniem... i nie tylko ja tak uważam,ale myśle ze wszcyc którzy komentuja byc moze odwiedzaja to forum myslą tak samo. Całe Dotychczasowe gotti uwaza tak samo jak ude, nawet kilka razy proponowali mi zebym zrobil taka Gildie (ale ja to pierdole juz raz mi nie wyszlo ) Dlaczego mamy zawsze byc na 2 miejscu zaraz po BR...

A do kwesti lvl to także zgodze sie z Hurkiem, że nie chodzi o to jaki kto ma lvl ale o to zebysmy byli zgrani i tak jak to powiedzial UDE stworzyli team który potrafil by sam bez pomocy zadnych brazol pokonac chocby takiego Orsha.

Jak to ktos kiedys powiedzial "Nie ważne jaki masz lvl, wazne sa wieży miedzy nami jakie nas łaczą i rozdzielają"

Więc ja jestem za jak najbardziej ale czy reszta POL wykaże tyle samo skuchy i odwagi zeby zrealizowac plan ude??

P.S 1 Zeby niebylo ze bez zdjęcia.

P.S 2 Proponuje zrobic na menerze Dzien Bez kłótni tzn. Ze w tym dniu kazdy z kazdym by sie jesli nawet nie pogodzic to sprubowac sie pogodzic. To by byl taki 1szy krok do stworzenia Nowej Gildii.

Pozdrawiam i przepraszam za obszernego posta Omna

Ktoś kiedyś powiedział : To co dobre kiedyś sie kończy...

Zegnajcie all nadszedl czas i na mnie, pamietam o was i nigdy nie zapomne czasu spedzonego z wami...
Cavendish12 jest offline   Odpowiedz z Cytatem