Zobacz pojedynczy post
stary 26-02-2008, 23:22   #8
greg007
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 10 2007

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

1. Arto Deran
2. 18 lat
3. j. angielski znam słabo ale angielski komputerowy na 5
4. nie
5. znam c++ w stopniu średnio zaawansowanym. HTML perfekt. PHP stopień podstawowy. java script średnio zaawansowany.
6. w tibie gram od ok 2,5 roku na dzień gram- to zależy od lekcji itp. ale prawie caly czas jest włączona jak nie expie to bije mlvl i tibia zminimalizowana, wtedy robie lekcje i ucze sie.
7. najwyższa postać to obecna 54lvl druid(Arto Deran), poza tym kilka 30lvl i 40lvl. jedna nawet jest na tym samym koncie co Arto Deran
8. bardzo duże tworze strony od bardzo dawna. Mój największy projekt to całkowita edycja strony o maszynach rolniczych i budynkach gospodarczych. nazwy firmy nie pamiętam bo robiłem ją jak we wakacje poszedłem sobie dorobić poza tym z lekcji specjalizacja(tworzenie stron WWW) mam 6 i zawsze pomagam klasie jak czegoś nie rozumieją.
9. użytkownikiem tibia.pl jestem od początku mojej gry. ale nie miałem nigdy czasu na fora i dopiero niedawno się zarejestrowałem.
10. mogę pomagać we wszystkich dziedzinach związanych z edycją stron www. oraz np rozmieszczeniem potworów i mapą np. denerwuje mnie to że Tibian Earth nie jest do tej pory wyedytowane a jak dawno był ubdate.
11. to pytanie zostawiam wam nie mam opcji. lobie pisać strony i to mój zawód. mam dużą wiedzę na ten tema i mogę być przydatny.
greg007 jest offline