* Twój nick.
Shadow Reflection
* Twój wiek.
17
* Na jakim poziomie znasz j. angielski?
dobry/b. dobry(trudno jest tak siebie dobrze ocenić)
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Język Rosyjski-podstawy.
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
Html znam bardzo dobrze(robiłem w tym języku strony internetowe)
C++ Aktualnie podstawy, w wolnych w chwilach staram się poznać coś nowego.
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
W tibie gram od jakiś ponad 3 lata z przerwą.
Dziennie będą to 2-3 godziny, ewentualnie jakiś dodatkowy czas jeśli akurat skończyłem inne czynności wcześniej.
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
Moja najlepsza postać aktualnie ma 27 lvl lecz nie jest to główna postać. Postać która się teraz liczy to 25 lvl paladyn którą zacząłem niedawno robić.
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
-stworzyłem stronę internetową (w czystym hmlt) na konkurs która zajęła 4 miejsce(ehh... te parę punktów

)
-admin,moderator rozmaitych na rozmaitych forach
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
Ze strony jako źródła informacji korzystam od początku mojej przygody z tibią. Od niedawna zacząłem się udzielać na forum.
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
W tym w czym jestem dobry. Jeśli coś wiem staram się podzielić tą wiedzą z innym. Jeśli miałbym wybierać jakiś dział wybrał bym ekwipunek(dokładniejsze opisanie co, gdzie, jak i dlaczego? ),taktyki na potwory, tłumaczenie tekstów.
* Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Ponieważ ja to ja i drugiej takiej osoby nie znajdziecie. Chciałby się przyczynić moją pracą do rozwoju strony tibia.pl a także uczynić niektóre aspekty życia tibijskiego bardziej znanymi dla graczy.