Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2008, 00:46   #24
Adrif Ollia
Użytkownik forum

Adrif Ollia's Avatar

Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Skądinąd

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Arcania/Nerana
Skille: Słabe
Domyślny

* Twój nick.
* NoBetter.

* Twój wiek.
* 15.

* Na jakim poziomie znasz j. angielski?
* Myślę, że zaawansowany. Prywatne kursy itd.

* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
* Język niemiecki całkiem nieźle.

* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
* Html zdecydowanie w dobrym stopniu.

* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
* Gram jakieś 2,5 roku. Gram dziennie około 2 godzin, zależy to od mojej ochoty do gry.

* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
* Najwyżej skończyłem około 40 lvl'a. Teraz moja postać to Ponczek Druid of Arcania 36 lvl. Inne wyżej poziomowe postacie oddałem kolegom.

* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
* Oczywiście miałem swojego bloga, byłem moderatorem na dwóch forach o grze Jedi Knight: Jedi Academy, tworzyłem także stronę o tematyce Star Wars.

* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
* Dość długo. Prawdę mówiąc nie pamiętam dokładnie, ale do tej pory wolałem obserwować raczej rozmowy na forum, nie uczestniczyłem w nich.

* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
potwory

* Myślę, że mógłbym pomóc innym graczom moją wiedzą o taktykach oraz ekwipunku jaki, możemy spotkać w świecie tibii. Posiadam także informacje o czarach jak i potworach.

* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
* Mam duże doświadczenie jeśli chodzi o uczestniczenie w takich przedsięwzięciach, operuje językami obcymi, także j. polski nie sprawia mi trudności (piszę poprawnie i zrozumiale), jestem osobą kompetentną, ambitną i dość długo gram już w tibię.
Adrif Ollia jest offline