Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2008, 02:08   #27
Piio
Użytkownik Forum

Piio's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Dalaran

Stan: Na Emeryturze
Gildia: -----
Domyślny

Cześć. Tak w ogóle to mam na imię Piotrek.

* Piio
* Już 19 lat jestem na tym świecie.
* Dosyć dobrze (komunikatywnie).
* Trochę niemiecki.
* Html - nie jestem jakiś super cool, ale zawsze sobie radziłem z tworzeniem stron.
* Gram od 2003 roku z małymi przerwami. Aktualnie gram około 2-3 godzin dziennie ponieważ mam klasę maturalną. Do tego można jeszcze dodać narzeczoną Mam również swoje hobby czyli ekstremalna jazda na rowerze. Mimo wazniejszych spraw nadal znajduję czas na to forum i na grę.
* Nie wiem czy najlepsza znaczy "o największym lvlu" ale jeśli chodzi o to to aktualna czyli Vilon Oxyo. Jest to 104 RP aktualnie bez pacc (planowany znów po maturze). Inne miały nieco niższe lvle ale dopiero paladynem czuję się świetnie.
* Tak. Robiłem strony klanom znanych gier serii star wars. Moja pierwsza stronka jaką zrobiłem dotyczyła właśnie jednej z takich gier (mam ją jescze na dysku). Robiłem projekt dla spółdzielni w mojej miejscowości, niestety nie zdecydowali się na prowadzenie stronki. Tworzyłem avatary i gify na fora.
* OD 16.08.2005. Rok przed zarejestrowaniem tylko czytałem forum.
* Głównie to potwory, nie mniej jednak mógłbym tworzyć dział z taktykami czy itemami. Mogę tworzyć poradniki lub jakieś projekty.
* Młody, ambitny z energią i zapałem na nowe wyzwania Dlaczego jeszcze? Bo uważam, że z pracy można mieć satysfakcję, szczególnie jak ktoś powie, że dobrze się coś zrobiło . Myślę, że branie udziału w takim przedsięwzięciu to również szansa na zdobycie jakiegoś doświadczenia a zarazem pozniania nowych ludzi.

Dzięki i pozdrawiam.
Piio.