* Twój nick. Aivar (na forum Zyggy)
* Twój wiek. 16
* Na jakim poziomie znasz j. angielski? Zaawansowany
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? J. niemiecki w stopniu średnim
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? C++(zaawansowany), html/xhtml/css(zaawansowany).
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? Gram około 3 lata. Dziennie okolo 3h~/tygodniowo: hmm duzo ;s
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) (53)Aivar
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Stron stworzyłem kilkanaście, jednak nie zajmowałem się nimi, ponieważ służyły mi one wyłącznie do nauki "webmasteringu".
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? 2.5 roku
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) potwory/taktyki - chodź mam słaby lvl naprawdę wiem w czym rzecz.
* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Może dlatego, że jestem człowiekiem odpowiedzialnym, nie zostawiam nagle tego co zacząłem i można by powiedzieć, że znam się na Tibii w poziomie ponad-zaawansowanym. ;p To chyba tyle. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez Zyggy - 09-03-2008 o 22:12.
|