Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2008, 10:01   #47
Kaito Yamaro
Użytkownik Forum

Kaito Yamaro's Avatar

Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Frankfurt (Oder)
Wpisy bloga: 4

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

- Kaito Yamaro
- 15.5
- angielski: C1; ponad poziomem FCE; szczególne sukcesy: 3 i 5 miejsce w konkursach ogólnopolskich (skany dyplomów na życzenie); nie mam żadnych problemów z komunikacją,
- niemiecki: opanowany podstawowy, znajomość komunikatywna; miejsca w konkursach w 50. w kraju, skany j.w.
- podstawowe podstawy HTML
- zacząłem w maju 2005; dzienny czas - bywa różny, w zależności od zajęć pozaszkolnych, najczęściej we wtorki i czwartki po 2-3h; czas tygodniowy ok. 7h.
- 61 royal paladin [CHAR]Kaito Yamaro of Pacera[/CHAR] - aktywny senior tutor, egzamin zdany 5.04.2007, promocja 7.07.2007 r., autor udanego projektu Pacera Tutor Census
- tak, pomagałem i tworzyłem (HTML, daaawno temu...). Strony już nie istnieją, były ich 3, głównie o tematyce mangowej. Jedna z nich była w PHP - zajmowałem się tylko treścią, natomiast była ona wklejana przez osoby które się na tym znają. Obecnie jestem aktywnym użytkownikiem TibiaWiki http://tibia.wikia.com/wiki/User:Kaito_Yamaro.
- 7.06.2005 r.
- ponieważ moja chęć przyszła spontanicznie, trudno jest mi sprecyzować. Myślę, że przede wszystkim chciałbym doglądać literówki we wszystkich działach, poprawiać błędy, dodawać loot do potworów, strategie, opisy. Takie z pozoru "drobne" rzeczy, których zwykły śmiertelnik na pierwszy rzut oka nie zauważy Chętnie zająłbym się też tłumaczeniem tekstów na język angielski.
- Uważam, że jestem sumienną osobą, może nawet pedantyczną. W związku z tym, że jest to jeden z najczęściej odwiedzanych serwisów o grze chciałbym, żeby był 'perfekt'. Jedynym problemem mógłby być brak czasu, dlatego w razie wybrania mnie prosiłbym najpierw o skierowanie na 2-tygdniowy okres próbny, gdyż chciałbym zobaczyć czy w ogóle podołam
Kaito Yamaro jest offline