Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2008, 11:09   #48
Ad3k
Użytkownik Forum

Ad3k's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Aleksandrów Łódzki

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sorxen
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Independent
Świat: Berylia
Poziom: 87
Domyślny

@ Ad3k
@ Rocznikiem 18 lat, lecz jeszcze nie skończone
@ Poziom dobry
@ Język niemiecki na poziomie dobry/b. dobry
@ Podstawy html
@ W tibie gram od tibii 7.6 (nie pamiętam który to był rok). Dziennie poświęcam na gre 2-4 godziny. Po zakończeniu gry najczęściej odwiedzam działy: Filmy oraz Zdjęcia
@ Moja obecna postać ma 99 lvl. (07:22 You advanced from Level 98 to Level 99.) Nick tej postaci to Hefu Sigon na serverze Azura.
@ Chodzę do klasy informatycznej w liceum i tworzyliśmy na lekcjach strony internetowe. W większych projektach niż te na lekcji nie brałem udziału
@ Użytkownikiem tibia.pl jestem odkąd zacząłem grać w tibie. Myśle że był to 2003 rok. Gdy uczyłem się grać strona bardzo mi w tym pomagała, szczególnie dział poradniki. Na forum tibia.pl udzielam się od czerwca 2007 roku
@ Działy które mnie interesują to: Bronie, Pancerze, Nogawice... (wszystko co związane z eq), Potwory, Czary. Jeśli chodzi o forum to najbardziej filmy oraz zdjęcia. Bardzo chciałbym także aktualizować dział z questami (solucje, zdjęcia, mapki jak dojść itd)
@ Dlaczego ja? Zawsze z odpowiedzią na to pytanie mam problem. Może powinniście wybrać mnie ponieważ mam doświadczenie w grze, jestem aktywnym graczem i często odwiedzam forum oraz całą stronę tibia.pl. Jestem ambitny i jestem pewien że praca w Waszym zespole wiele mnie nauczy i pozwoli zdobywać coraz większe doświadczenie. Chciałbym mieć swój wkład by tibia.pl nie była stroną ze starymi informacjami, ale żeby miała wszystkie nowinki z coraz to kolejnych update'ów. To by było na tyle. Pozdrawiam Ad3k.

Ostatnio edytowany przez Ad3k - 27-02-2008 o 11:11.
Ad3k jest offline