* Twój nick.[CHAR]Artix-pal[/CHAR]
* Twój wiek.17( 6lipca będzie 18)
* Na jakim poziomie znasz j. angielski? (Jestem w grupie średnio zawansowanej w 2 klasie lo)
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Francuski - początkujący
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?Nie,nie będę kłamał bo i tak to wyjdzie;p
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?Od ferii w 1 gimnazjum czyli jakieś 5 lat.Ale oczywiście były przerwy.W tygodniu średnio 2h dziennie a w weekendy do 4.
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)92 - [CHAR]Artix-pal[/CHAR]
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?Nie
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Ten użytkownik od 2005 roku kiedy miałem nick taki sam jak nazwę użytkownika. Wcześniej miałem innego użytkownika ale nie umiem sobie przypomnieć jego nazwy.
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Potwory lub questy.
* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Dlatego iż jak się już za coś biorę to staram się to robić dobrze i solidnie.
Ostatnio edytowany przez psyhopatka - 27-02-2008 o 10:26.
|