Nick : Inferno / Inferno3031
Język angielski : Biegle w mowie i piśmie. 7 lat nauki.
Pozostałe języki obce : podstawowa znajomość języka niemieckiego
Języki programowania : Aktualnie nauka c++, delphi. W stopniu zaawansowanym : xhtml + css, php, sql.
Gra w tibie : Gram od 2 lat z dużymi przerwami. Na grę aktualnie poświęcam 1-2 godziny dziennie.
Nick i lvl postaci : Archimonde Poly - 45 lvl sorcerer
Doświadczenie w budowie stron internetowych : Administrator techniczny (budowa cms'a)
etserwis.pl, Administrator
jarkendaru, pomoc w przebudowie
przedni.pl i dużo innych projektów na zlecenia. Również były moderator paru for.
Użytkownik tibia.pl : Hehe, zarejestrowałem się kiedyś ale nie udzielałem się zbytnio na forum

Głównie obserwowałem wydarzenia na forum/newsy/konkursy.
Dziedziny w których chcę pomagać :
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tibia.pl
Programista - Tibia.pl cały czas się rozwija, nie tylko sama strona, ale również poszczególne jej działy, oraz projekty. Potrzebujemy zdolnych i kreatywnych programistów, którzy będą w stanie sprostać naszym wymaganiom. Obecnie jest dużo gotowych projektów, jednak brak ludzi, którzy byliby w stanie je zrealizować. Chodzi tutaj głównie o nowe serwisy, niekoniecznie związane z Tibią. Świetny sposób na pokazanie swoich umiejętności. Są to duże projekty nastawione na sukces, dlatego warto.
|
Jeśli to wciąż aktualne to w tym zakresie chciałbym pomagać

Jeśli jednak znajdą się inne zadania w których będę mógł pomóc to bardzo chętnie się nimi zajmę...
Dlaczego wybrać właśnie mnie? : Chciałbym pomóc serwisowi w każdy możliwy sposób. Lubię realizować ciekawe projekty i pracować z profesjonalistami. Bardzo chętnie uczę się nowych technologi aby jak najlepiej sprostać wymaganiom. Już od jakiegoś czasu chciałem się zgłosić ale nigdy się do tego nie zabrałem.. Interesuje się tibią i choć nie grałem od jej początków to dobrze pamiętam czasy bez hotkey'ów i super outfitów.
Pozdrawiam