#Twój nick: Glon Elriel
#Twój wiek: 21 lat
#Na jakim poziomie znasz j. angielski?:Nie mam problemów z dogadanie sie z obcokrajowcami
#Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? :Niestety nie
#Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?: Podstawowy portugalski : )
# Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?: Gram w Tibie ok.~6 lat... tygodniowo spędzam ok.8h~ na Tibii ,przeważnie wpadam dla qmpli
#Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW): 7.4-Gremar-Furora-112 rp-sprzedany :> Obecnie 110 rp bez nicku hehe
#Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?: nie : P
# Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?: użytkownikiem jestem ponad 2 lata a bez acc byłem jeszcze jakiś 1 rok :>
#W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.): Każda praca mile widziana : P
#Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?: Ponieważ mam doświadczenie w tego typu grach , mam wolny czas, nie lubie botterów
i chciałbym aby nowe pokolenie tibijczyków grało bez róznych wspomagaczy
Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania : )
/Dys