-Twój nick:
lvlanius (lvl - duże M ponieważ Manius było zajęte)
-Twój wiek:
W tym roku skończę 18 lat.
-Na jakim poziomie znasz j. angielski?
Angielski hmm... Jestem tutorem w tibi więc znam angielski na tyle żeby się dogadać z praktycznie każdym ale ciągle sie uczę, chodzę na dodatkowe zajęcia z języka które pomagają mi lepiej sie nim
posługiwać. Dodam również że będę zdawał z niego maturę.
-Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Przez rok uczyłem się języka niemieckiego ale nie mogę powiedzieć ze biegle sie nim posługuję.
-Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
Obecnie 65 Royal Paladyn. Nick owej postaci: Zaridan archader.
-Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
Tak, jestem w technikum o profilu informatycznym (główny nacisk na programowanie) więc umiem się dobrze posługiwać praktycznie każdym. xhtml , php, C++ w stopniu mozna powiedzieć zaawansowanym
-Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
Więc gram od dwóch lat, dziennie spędzam przed komputerem od 8 do 10 godzin. Praktycznie przez połowę dnia jestem online.
-Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Jestem administratorem szkolnej witryny (mogę przesłać adres na PW jeśli to konieczne). Stworzyłem wiele for internetowych które istnieją do dziś i dobrze się mają
-Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl?
Od wtedy od kiedy gram w tibię więc od dwóch lat.
-W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
Zawsze lubię zwiedzać i szukać różnych taktyk żeby było jak najtaniej więc mogę się zajmować potworami i taktykami związanymi z nimi dla wszystkich profesji ponieważ mogę sie zapytać o doświadczenia wielu kolegów.
Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Wiele godzin spędzam na skillowaniu więc bede bardzo często mógł sie zajmować stroną. Lubię pomagać innym i czuje sie usatysfakcjonowany gdy wiem że komuś pomogłem dlatego też jestem tutorem

. Myślę że byłbym dobrym pracownikiem supportu. Reszta już do Was należy przedstawiłem siebie i czekam na odpowiedź

.