Cytuj:
Oryginalnie napisane przez neopostman
Od kiedy Tibia została stworzona "szła" w złą stronę tzn. stawała się bardziej komercyjna zamiast zostać normalnym RPG.
|
tibia to przecia h&s, nigdy mi nikt nie mowil ze to rpg(przez wiadomy system gadania z npc dowolny quest wygladajacy jak w rpg bez spoilera jest cholernie trudny, zanim zapytasz sie o wlasciwa rzecz, wczesniej powiesz milion innych, nie-tych)
""Tibia idzie zdecydowanie w zła stronę. Kiedyś liczyły się twoje umiejętności, refleks... A teraz? Hotkeye, boty. 100lvl teraz to już nie wyczyn.""
a dlaczego czary na hotkeye nie sa zle, a runy tak?
jak bez hotkeyow bylo, zanim wyropowalem wszystko ze statku w thais reka mnie bolala jak...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Asash
Tibia staje się coraz gorsza ale nie przez samych polaków ale przez CIPów którzy robią wszystko dla kasy z PACCów 
|
no coz, bedziesz w stanie utrzymywac siebie i 70+ serverow za darmo?
czytalem gdzies(tibia.org.pl, zwykle nie uzywam, ale czasem...), ze cip zarabia 2 miliony dolarow, z czego polowa na serwery idzie, a tera porownaj to z WoW, w ktorym 10 milionow "lutkuf" daje 15 dolcow na miesiac, na miesiac maja zarobek 150 milionow dolarow...
widac roznice?
a co mnie najbardziej wqrza?
powiedzcie mi, jaka byla roznica miedzy 7.6 a 7.7?
7.7 to byl UPTADE TECHNICZNY! atak postaci czy cokolwiek poza zmianami technicznymi typu white list(wtedy ja dodano)sie nie zmienilo!
""glupota bylo dodac ze visy teraz bija jak speary :/ ""chyba jak speary palka na 20 dista, srednie hity pally 20 lvl teraz sa ok. 75...(sam specjalnie po to zrobilem pally...)
""(dobra rzecz runy od lvl, nie bedzie 15 lvl z sd pkowania knightow na 30 + lvl)"" sorc na 15 lvl i 15 mlvl walil w potworki po 50, takiego kina bedzie tlukl po 10...(2 razy mniej z magii w ludków)...a taki kina ma... hmmm... moj pally mial na 25 ok 355hp, a knight? no, duzo bedzie miec...