* Twój nick?
Elmisto;
* Twój wiek?
16 lat;
* Na jakim poziomie znasz j. angielski?
Potrafię się porozumieć, podczas wakacji spędzonych w Anglii potrafiłem się dogadać w sklepach itp.
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Podstawy niemieckiego, ale osobiście nie przepadam za tym językiem.
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
W html poruszam się swobodnie, znam również podstawy C++ i php.
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
W Tibię gram od 3 lat. Zawsze "real" jest dla mnie ważniejszy, dlatego nie gram regularnie. Do gry wchodzę po wykonaniu codziennych obowiązków - zazwyczaj 1-2 godziny dziennie. W weekendy mam więcej czasu co skutkuje dłuższym pobytem w świecie gry.
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać?
Elmisto - 41 knight na facc
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Niestety w sprawie stron internetowych mogę się pochwalić tylko moją własną stroną. Robiłem ją dla siebie, dlatego nie ma zbyt wielu odwiedzin - była przeznaczona bardziej do nauki.
W poważniejszych projektach nie brałem udziału.
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
Strone tibia.pl odwiedzam od kiedy zacząłem grać w tibię - ponad 3 lata temu.
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
uzbrojenie; potwory; taktyki
Uważam, że szczególnego przeglądu wymagają taktyki - nie są zrobione do wszystkich potworów, oraz są w dużej mierze nieaktualne.
* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Bo pragnę, żeby Tibia.pl się rozwijała, była aktualna, żeby naprawdę pomagała graczom - nie tylko tym nowym.