Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2008, 14:43   #75
FiFi Aivul
Guest

Domyślny

* Fifi Aivul / aczkolwiek nazywają mnie po prostu FiFi / Gromph.
* W sierpniu ukończę 18 .
* Angielski na poziomie... hmm... sądzę, że wysokim...
* W szkole podobno mam niemiecki . Ale umiem mało . Ale jakoś zawsze można się dogadać .
* Znam nawet dobrze HTML'a, trochę Pascala (ale to się raczej nie przyda na Tibia.pl )
* Jak długo gram w Tibie? Nawet najstarsi górale tego nie wiedzą . A tak szczerze to długo - 3 lata? Coś około tego . A dziennie gram około 3-4 godzinek (to zależy od tego ile muszę się uczyć na dzień kolejny do szkoły )
* 70 lvl Sorcerer (jak kupie pacc to MS -.-), nick: Gromph Baen're, świat: Refugia.
* Doświadczenie w robieniu stronek www mam - głównie HTML. Sam kiedyś się w to bawiłem. Miałem całkiem niezłą stronkę na temat klubu piłkarskiego LEGIA WARSZAWA .
* Nie mam pojęcia jak długo mam konto na forum tibia.pl . Ale wydaje mi się, że nawet długo xD. I tak wiem, że sami to sprawdzicie . A z serwisu korzystam praktycznie codziennie .
* W jakich dziedzinach chciałbym pomagać? Głównie itemki (bronie, pancerze etc.) aczkolwiek co będzie do zrobienia - to zrobię i włożę w to tyle pracy i czasu ile tylko będę w stanie .
* Dlaczego powinniście przyjąć właśnie MNIE?
Hmmm... Bo potrzeba wam ludzi takich jak ja ?
Poza tym jestem kreatywny, sympatyczny, a co najważniejsze sexy i mam poczucie humoru -.-

Ostatnio edytowany przez FiFi Aivul - 27-02-2008 o 14:47.